Căutare Live

Radu Mazare, facut praf la randul lui: "Un clovn. Face prea mult circ"

Invitat la emisiunea "Agentul VIP", de la Antena 2, criticul de moda Alin Galatescu l-a criticat dur pe edilul Constantei, atat pentru faptul ca nu este galant, cat si pentru modul in care isi alege vestimentatia. Reactia a venit ca urmare a declaratiilor lui Mazare despre Mihaela Radulescu, pe care a acuzat-o ca e “o haimana” si “umbla dupa maciuci”.

"N-a facut decat sa joace din nou un rol de Radu Mazare, care a dat jos de pe el faraonul si a pus pe el clovnul, pentru ca acel sacou era de la clovn. Parea destul de ametit, dupa tipologia de frazare. In acelasi timp a folosit un limbaj suburban, cu maciuci, face ca povestea sa nu fie luata in seama. Parea foarte interesat sa-si lanseze informatia si nu prea inteleg de ce era asa pornit. Mi se pare ca replica a pus-o acolo cu mana. E desuet ceea ce a facut. O aiureala. Daca esti prieten n-ai voie sa dai din casa. E prea mult circ in toata povestea asta. Ca si atunci cand facea pe salvamarul", a spus Alin Galatescu.

A cucerit-o cu un trandafir... si un Audi leopard: Justin Bieber si Selena Gomez s-au impacat!... VIDEO! Catalin Botezatu a explicat cum a ajuns Radu Mazare sa o faca "haimana" pe Mihaela Radulescu!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri