Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

O tradeaza burtica! Shakira va deveni mama in luna ianuarie

Shakira va deveni mama la sfarsitul lui ianuarie. Reporterii unei reviste din Columbia sustin ca au vorbit chiar cu medicul artistei. Doctorul spune ca sunt 80 la suta sanse ca bebelusul sa fie baiat.

Zvonul ca Shakira urmeaza sa fie mama circula de mai bine de o luna. Desi nici cantareata, nici mai tanarul ei iubit nu au confirmat stirea, corpul o tradeaza pe artista de 35 de ani. Surprinsa recent prin Barcelona, de sub bluza semi-transparenta se intrezaresc forme de viitoare mama. Presa columbiana spune ca sarcina ar avea deja 13 saptamani si, cel mai probabil, este un baiat pe care viitorii parinti il numesc Ulicito. Mai mult, entuziasmat din cale afara, fotbalistul ar fi cumparat deja o casa in Barcelona pentru viitoarea lui familie.

Pana ce copilul va veni pe lume, la sfarsitul lui ianuarie, cei doi savureaza din plin fiecare moment petrecut impreuna. Momentan, ei se afla in vacanta in Miami si par ca se distreaza de minune. In privinta planurilor de nunta, ramane de vazut daca si-au schimbat parerea. In februarie, fotbalistul nega zvonurile unei apropiate casatorii.

foto: hepta.ro

Recomandari