Galerie foto. Selena Gomez, prima apariţie după ieşirea din spital: depresia şi anxietatea nu îi dau pace. Schimbare uimitoare a cântăreţei!

 
+7 click pentru
galerie

După operaţia de transplant de rinichi şi împăcarea neaşteptată cu Justin Bieber, Selena Gomez ține, din nou, primele pagini ale ziarelor din întreaga lume

După ce și-a petrecut două săptămâni într-o clinică din New York, unde s-a tratat pentru depresie și anxietate, Selena Gomez și-a făcut apariția în public. Cântăreaţa pare în formă maximă, scriu cei de la Daily Mail.

Selena a fost fotografiată în parc, alături de câteva prietene, artista purtând o salopetă de blugi. Iubita lui Justin Bieber a fost toată un zâmbet, semn că și-a revenit complet. 

DESPRE SELENA GOMEZ: 

Selena Marie Gomez (n. 22 iulie 1992, Grand Prairie, SUA) este o actriță și cântăreață americană. Gomez și-a făcut debutul în Barney & Friends ca Gianna, în perioada 2002–2004. Ca urmare, Selena a avut roluri episodice în filme, cum ar fi Spy Kids 3-D: Game Over (2003) și Walker, Texas Ranger: Trial by Fire (2005). 

În 2006, Gomez a apărut ca invitat special într-un episod din serialul de la Disney Channel, Zack și Cody, ce viață minunată, precum și Hannah Montana. 

După aceasta, Selena a jucat în propriul său serial de televiziune, Magicienii din Waverly Place, difuzat pe Disney Channel. Serialul a fost un succes critic și comercial, câștigând numeroase premii și nominalizări. 

Mai târziu a apărut în numeroase seriale și filme, inclusiv Jonas Brothers: Living the Dream (2008) și Disney Channel Games (2008). În 2009, Gomez a apărut în filmele Programul de protecție a prințeselor cu Demi Lovato și Magicienii din Waverly Place: Filmul, înainte de lansarea primului său album de studio ca Selena Gomez & Scene, intitulat „Kiss & Tell”. Albumul a fost un succes comercial, ajungând în Top 10 Billboard 200.

SURSA FOTO: HEPTA.RO

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe