O femeie beată a urcat pe scenă lângă Celine Dion

 
+3 click pentru
galerie

Celine Dion se afla la Ceaesar's Palace, renumitul hotel din Las Vegas, pentru a cânta. Așa cum obișnuiește, îndrăgita artistă a invitat pe scenă o fană. Totul părea că va decurge firesc. Asta până când… pe scenă a urcat o femeie beată criță.

Lipsită de inhibiții, că doar alcoolul îți dă un curaj exagerat, femeia a început, pur și simpu, să se…urce pe celebra cântăreață. A luat-o în brațe, i-a spus că o iubește și că are copii.

Dacă ne uităm la filmuleț, observăm că rolul principal îl deține Celine. Din acea întâmplare, putem să ne dăm seama cât de bine poate gestiona artista un moment care devine foarte jenat.

Celine nu și-a ieșit nici o secundă din fire, ba dimpotrivă. Cântăreața i-a spus fanei, care consumase alcool, că se bucură că a urcat pe scenă.

Au intervenit și Bodyguarzii divei, insă în zadar. Celine Dion a rezolvat singură problema. Cu chiu cu vai, cu un pantof pierdut, femeia a parăsit scena.

„Unii oameni trec prin multe, iar alții simt nevoia să vorbească. Vreau să vă mulțumesc pentru că i-am acordat acestei femei cîteva clipe să vorbească. Vă mulțumesc pentru răbdare”, a mai spus cîntăreața, nu înainte de a se asigura că fana este în siguranță.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe