Căutare Live

48 are! Cum reușește Jennifer Lopez să arate ca la 20 de ani? Alimentul pe care îl consumă ZILNIC este SECRETUL

Jennifer Lopez nu mai are nevoie de nicio prezentare! Vedeta afişează un trup de invidiat care i-a făcut pe mulţi să se întrebe de-a lungul timpului, şi pe bună dreptate, care este secretul siluetei sale fără cusur.

Jennifer Lopez nu mai are nevoie de nicio prezentare! Vedeta afişează un trup de invidiat care i-a făcut pe mulţi să se întrebe de-a lungul timpului, şi pe bună dreptate, care este secretul siluetei sale fără cusur.

Deşi este renumită pentru formele sale rubensiene, Jennifer Lopez simte nevoia, periodic, să scape de câteva kilograme şi o face într-un mod cât se poate de sănătos! Pe lângă programul regulat din sala de fitness, J.Lo urmează dieta vegană de 22 de zile, concepută de către antrenorul său personal!

Provocarea celor 22 de zile constă într-o alimentaţie strict vegană, care este bazată pe plante, germeni şi seminţe şi sunt excluse toate produsele de origine animală, inclusiv laptele şi brânza!

Astfel, micul dejun este alcătuit dintr-o porţie de caise uscate, una de smochine şi un iaurt din soia! La prânz o supă cremă de ţelină, păstârnac sau linte roşie alături de un piure de mazăre, iar pentru cină o porţie de humus şi o salată de patrunjel sunt ideale!

Ei bine, dar diva mai are un mic secret, un condiment minune pe care îl consumă zilnic: turmericul! O plantă minune care are o acţiune antioxidantă de 5 ori mai puternică decât cea a vitaminei E şi despre care se spune că ar asigura tinereţea fără bătrâneţe!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Fetele de la Spice Girls, din nou împreună! "Cele cinci sunt gata pentru o reunire”, anunțul care a adus lacrimi de...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri