Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

A avut orgasm la nastere

Este vorba despre o dansatoare moderna care a reusit sa inlocuiasca durerile nasterii cu senzatiile unui orgasm. A avut nevoie de cateva exercitii de respiratie, un bazin cu apa fierbinte si atingerile senzuale ale sotului, marcate cand si cand de saruturi prelungi. Amber Heart a trecut de la agonia obisnuita la extazul unui orgasm, reusind sa planga si sa rada in acelasi timp de placere.

Cazul lui Amber Heart nu este insa singular, cateva alte femei au experimentat aceleasi senzatii orgasmice in timpul nasterii, inlocuind cezariana sau moasa traditionala cu mangaierile partenerului si cateva fantezii sexuale foarte inspirate.

S-a gasit pana si o explicatie stiintifica potrivit careia in momentul nasterii copilul atinge chiar acele zone ale mamei pe care de obicei le atinge partenerul masculin in timpul relatiilor intime, si ar fi normal ca si senzatiile sa fie aceleasi. Numai ca logic, o asemenea teorie promoveaza de fapt ideea unui fel de incest bolnavicios intre mama si copilul pe cale sa se nasca.
Recomandari