Antena Căutare

Adriana Bahmuțeanu, la "Dincolo de aparențe": “Eu îmi doresc bani mulţi, ca să am o bătrâneţe liniştită"

Dacă sâmbătă trecută la “Dincolo de aparenţe”, Silviu Prigoană îi răspundea în stilul său inconfundabil Florentinei Fântânaru întrebărilor legate de relaţia lui tumultoasă cu Adriana Bahmuţeanu, duminică, de la ora 13.00, a venit rândul vedetei de la “Necenzurat” să îi dea replica

Dacă sâmbătă trecută la “Dincolo de aparenţe”, Silviu Prigoană îi răspundea în stilul său inconfundabil Florentinei Fântânaru întrebărilor legate de relaţia lui tumultoasă cu Adriana Bahmuţeanu, duminică, de la ora 13.00, a venit rândul vedetei de la “Necenzurat” să îi dea replica.

“Singura mea slăbiciune de până acum este Prigoană. Îmi place de el că are o nebunie a lui”, spune Bahmu, care continuă: “N-amfostînviaţa mea o femeiepisicoasă, suntfemeiasoldat. Eu nu sunt o persoană care minteînfaţatelevizorului, eusuntdirectă”. Şiparcădorindsăevidenţiezeaceastacalitate a ei, Adriana completează: “Euîmidorescmulţibani, să am o bătrâneţeliniştită. Adriana Bahmuţeanu are bani, dar nu are atât de mulţicâtarvreaeasăaibă”.

Ce alte declaraţii surprinzătoare şi senzaţionale va mai face Bahmu, telespectatorii pot afla urmărind emisiunea “Dincolo de aparenţe”, de duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars.


Nicolai Tand, cucerit de celebra Minnie la Disneyland... Christopher Atkins, actorul din "Laguna Albastră", se află în România. Uite cum arată astăzi, la 53 de ani!...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x