Alexandra Badescu fuge de casatorie: "Nu ma marit si nu fac copii!"

Mariajul cu Andrei Tardea i-a lasat Alexandrei un gust amar, si spune ca nu mai crede in institutia casatoriei.

Alexandra Badescu nu vrea sa se mai lase condusa de sentimente si incearca sa isi refaca viata tinand cont de principiile sale morale.

De aceea, modelul spune ca nu vrea sa mai aua de casaorie, desi are o relatie destul de serioasa de cateva luni. Despre o eventuala mutare imprena cu partenerul ei nici nu poate fi vorba!

"Nu ma mut cu el, nu ma marit si nu fac copii. O sa imi consum relatia de la distanta, ca si acum. El, la el si eu, la mine. Nu vreau ca fetita mea sa se obisnuiasca sa-l vada prin preajma pe Radu, iubitul meu, si apoi sa ne despartim si sa-i explic de ce nu mai e cu noi", a spus vedeta.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri