Căutare Live

Alina Vidican l-a vizitat din nou pe Cristian Borcea. Blonda și-a dus fiul să-și vadă tatăl

Alina Vidican a mers din nou la Poarta Albă, în vizită la Cristi Borcea, la patru zile după ce a fost împreună cu Mihaela Borcea pentru a-l vizita pe omul de afaceri aflat la penitenciar.

Alina Vidican a mers din nou la Poarta Albă, în vizită la Cristi Borcea, la patru zile după ce a fost împreună cu Mihaela Borcea pentru a-l vizita pe omul de afaceri aflat la penitenciar.

Asa cum se poate vedea in imaginile surprinse de Antena Stars, de această dată blondina s-a dus la penitenciar însoţită de băieţelul ei. Blonda s-a afişat cu o pereche de blugi foarte strâmţi şi un maiou alb şi a arătat, ca de obicei foarte bine. Din imagini, se vede că lucrurile se aranjează in favoarea ei. La intrarea în penitenciar era zâmbitoare şi încerca să-l potolească pe cel mic, care părea nerăbdător să-şi vadă tatăl.

În urmă cu patru zile, vineri, Alina i-a mai făcut o vizită soţului ei, însă atunci a mers însoţită de Mihaela Borcea. La fel de zâmbitoare şi relaxată, şi-a etalat formele perfecte într-o rochiţă de vară. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu soţii Borcea, pentru că Alina era aşteptată în ţară ca să semneze actele de divorţ.

Dar, iată că lucrurile par sa ia o altă întorsătură, favorabilă Alinei. Zâmbetul ei poate fi semn că situaţia se va rezolva aşa cum şi-a dorit dintotdeauna.

Vezi imaginile AICI!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Locuința ”modestă„ a unui artist celebru! 17 milioane de dolari, plajă proprie și piscină cu vedere la ocean...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri