Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Mai HOT ca niciodată! Anda Adam, apariție incendiară la piscină. A purtat cel mai sexy costum de baie | FOTO

Anda Adam s-a pozat super-sexy, în cele mai decoltate costume de baie, imaginile sale făcând deliciul bărbaților.

Anda Adam

Facebook/ Anda Adam

Recent, Anda Adam și-a răsfățat sutele de mii de admiratori de pe Instagram cu câteva instananee sexy de la piscină. În privința fotografiilor în care artista a apărut în costum de baie a fost unanimitate: Anda Adam arată perfect!

Fotografiile postate de artistă cu ea în costum de baie au adunat, cum era și de așteptat, cele mai multe like-uri, iar asta deoarece Anda Adam arată impecabil.

Hâtz cu vară! Hâtz cu mare! Dorian Popa, imagini de senzație! Artistul ne spune ce i-a adus această vară | VIDEO

Dieta, sportul și perseverența au dus-o la trupul perfect de azi, pe care artista și l-a afișat cu mândrie. Și are și de ce – dacă poza în care poartă costum de baie întreg ar mai fi putut ascunde ceva, iată că cea mai recentă fotografie a Andei o prezintă într-un costum de baie cu bikini minusculi, fără pic de celulită și cu o musculatură tonifiată.

Fotografiile postate de Anda au primit în scurt timp zeci de mii de like-uri, iar fanii ei s-au întrecut în complimente: "Frumoasa!", "Wow ,ce frumusete!", "Perfectă😘😘", "Te ador!", "Wooow! Bomba sensual! 😮❤️🔥😍👏", "Esti superba.❤️", "Cea mai drăguță🐞❤️❤️❤️", "Wowwww❤️🔥".

Recomandari