Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre relația dintre iubitul ei și Violeta: ”Îi e partener de trăznăi oricând!”

A trecut prin mai multe divorțuri, însă de fiecare dată a reușit să-și refacă viața și să devină și mai puternică. Andreea Marin este fericită cu Adrian Brâncoveanu, iubitul ei, iar acesta are o relație frumoasă și cu fiica vedetei.

În cadrul emisiunii ”Agenția VIP”, Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are Adrian Brâncoveanu cu fiica ei, ea dezvăluind că îi este partener de trăznăi.

Citește și: Cum reuşeşte Andreea Marin să se menţină tânără! Ce sfat dă vedetă femeilor care vor un corp de invidiat

"Ea este ditamai omuleţul şi este parte din povestea noastră. De fapt, fără Violeta nu există nimic pentru nimeni. În fiecare zi au porţia lor de joacă cu mingea prin casă, cu pernele, îmi mai sparg tablouri, dar trec peste pentru că îi iubesc", a spus Andreea Marin la ”Agenția VIP”.

De asemenea, vedeta a mărturisit că este foarte apropiată de Violeta, fiica ei, care îi oferă și sfaturi atunci când are nevoie.

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri din culisele emisiunii „Antitalent"! „Am fost impresionată! E o altă poveste!”

"Violeta este deja mare şi mă ajută, merge în culise. Îi dau sfaturi în fiecare zi, dar şi ea îmi dă mie. Ne-am pierdut aripile ca adulţi şi am ridicat ziduri în jurul nostru, iar copiii văd cerul dincolo de acoperiş. Părinţii mei erau foarte deschişi la mine. O voi susţine pe fiica mea să facă fix ce îşi doreşte", a spus Andreea Marin.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri