Antonia, fotografie fără machiaj sau editări. Cum arată vedeta în viața de zi cu zi

Frumoasa artistă ne-a obișnuit cu fotografii în ținute sexy, machiată impecabil și coafată, dar puțini știu cum arată ea în viața de zi cu zi.

Antonia, fotografie fără machiaj sau editări. Cum arată vedeta în viața de zi cu zi

hepta.ro

Antonia, faimoasa cântăreață, a postat o fotografie cu ea fără machiaj, filtre sau editări, iar artista este extrem de frumoasă. Aceasta s-a fotografiat în oglindă, purtând un tricou alb scurt, cu abdomenul la vedere și o pereche de colanți.

Antonia se numără printre cele mai frumoase artiste din showbiz-ul românesc, având o siluetă suplă și un fizic de invidiat.

Noua fotografie a strâns peste 113.000 de aprecieri, iar fanii au copleșit-o cu complimente în comentarii. Chiar și Misha, fosta soție a lui Connect-R, a apreciat că artista a ales să se fotografieze fără machiaj, adăugând:

“No make-up = So beautiful 😍”

Restul fanilor au fost și ei vrăjiți de furmusețea naturală a brunetei.

“Cea mai frumoasa si naturala...Te pup😍😘😘😘🍀🌟🥂”

“Cea mai naturala dintre vedete ❤️❤️”

“Esti minunata 🥺❤️❤️❤️❤️”

Antonia, una dintre cele mai bogate artiste din țara

Antonia s-a făcut remarcată rapid pe meleagurile României cu ajutorul vocii sale. Aceasta are o familie minunată și o carieră de succes cu care se mândrește, însă și veniturile ei sunt unele de-a dreptul imense.

Începând cu anul 2013, artista a câștigat suma de 500.000 de euro. Antonia a avut și încă are colaborări cu diferite firme din care câștigă foarte bine, iar în contul bancar îi intră aproximativ 145.000 de euro, relatează Click.

Maya, fiica Antoniei, îi seamănă leit

Antonia este foarte mândră de copii ei și postează foarte des fotografii cu familia.

Maya are 10 ani și este primul copil al Antoniei, din prima căsătorie, cea cu Vincenzo Castellano. După despărțirea de Vincenzo, Antonia a început o poveste de dragoste cu Alex Velea, căruia i-a dăruit doi copii, Dominic și Akim.

Antonia și relația ei cu Alex Velea

Înainte de a-l întâlni pe Alex Velea, Antonia a fost căsătorită cu Vincezo Castellano, iar cei doi împart custodia micuței Maya.

Timp de 7 ani, Antonia și Vincenzo Castellano s-au întâlnit în instanță, iar după lungi discuții și tergiversări, iată că acum au reușit să clarifice întreaga situație.

Acum că este o femeie liberă, Antonia se poate căsători cu iubitul ei, Alex Velea, bărbatul alături de care are deja o familie frumoasă, 2 băieți, Dominic și Akim, și alături de care s-a mutat în urmă cu un an într-o casă de jumătate de milion de euro.

Recent, Antonia a declarat pentru Click.ro că nu există discuții legate despre nuntă, pentru că în pandemie astfel de evenimente sunt mai greu de organizat.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri