Antena Căutare

Betty Salam, încurajată de fanii tatălui ei, după ce artistul a suferit un infarct: „Ai talentul de la Dumnezeu, să fii sănătoasă și să-ți trăiască tăticuțul!”

După ce artistul Florin Salam a suferit un infarct și a anunțat că se retrage temporar de pe scenă, fiica lui cea mare, Betty, a primit foarte multe mesaje de încurajare de la fani. Admiratorii nu au putut rămâne insensibili, mai ales că artista și-a pierdut mama cu câțiva ani în urmă, iar tatăl ei este totul pentru ea.

După ce artistul Florin Salam a suferit un infarct și a anunțat că se retrage temporar de pe scenă, fiica lui cea mare, Betty, a primit foarte multe mesaje de încurajare de la fani. Admiratorii nu au putut rămâne insensibili, mai ales că artista și-a pierdut mama cu câțiva ani în urmă, iar tatăl ei este totul pentru ea.

„Ai talentul de la Dumnezeu, să fii sănătoasă și să-ți trăiască tăticuțul!”, „Betty, totul va fi bine, suntem alături de tine!”, „Multă sănătate să îți dea Domnul!”, au fost numai câteva dintre mesajele fanilor.

"Tata avea probleme mai vechi de sănătate, inclusiv un preinfarct. A ajuns, într-adevăr, zilele acestea de urgenţă la spital, s-a simţit foarte rău. Dar, decizia de a nu mai cânta, îi aparţine lui în totalitate!", a declarat Betty pentru un tabloid.

Problemele de sănătate ale artistului, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele din România, ar fi mai vechi. Potrivit sursei citate, Florin Salam și-a anulat mai multe concerte.

Articolul continuă după reclamă

Impresarul artistului a motivat decizia de a lua o pauză incovând probleme cu corzile vocale.

Cântărețul canadian Justin Bieber trece prin momente dificile și s-a regăsit în cele sfinte: ”Este foarte implicat în gr... Câte durere! O nouă tragedie în familia Denisei. Mama artistei, operată de urgenţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x