Căutare Live

Betty Salam lansează o nouă piesă cu tatăl său, Florin Salam. Ținuta pe care a purtat-o la filmări

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, a surprins pe toată lumea cu o veste neașteptată. Artista lansează prima piesă alături de tatăl său.

Florin Salam și fiica sa pregătesc prima piesă împreună

Instagram

Betty Salam este adepta celor mai provocatoare piese vestimentare, drept dovadă stau aparițiile sale televizate care sunt de-a dreptul impecabile, dar și cele din mediul online. Aceasta este foarte activă pe rețelele sociale și își încântă prietenii virtuali cu cele mai incendiare fotografii, care atrag de fiecare dată atenția.

De asemenea, la cei 20 de ani, fiica lui Florin Salam este o prezență divină și se mândrește cu o frumusețe răpitoare.

Betty Salam lansează o nouă piesă cu tatăl său, Florin Salam

Publicul a așteptat cu nerăbdare acest moment care tocmai ce a venit. Florin Salam și fiica sa pregătesc cea de-a doua piesă împreună. Vestea a fost dată de către Betty Blue pe rețelele sociale, locul în care își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante noutăți din viața sa.

Recent, artista a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine mult așteptată cu tatăl său, însă descrierea acesteia a atras toată atenția internauților, care își doreau tare mult o nouă piesă cântată de cei doi.

"Încă puțin și se va lansa piesa! Abia aștept să vedeți ce a ieșit! ⭐️ #BOSSY", a scris frumoasa cântăreață.

Fiica lui Florin Salam a oferit și un indiciu important, se pare că piesa pe care o vor interpreta se numește "Bossy", iar Ruby și Costi Ioniță sunt cei cu care au ales să colaboreze.

Deși nu publică des imagini cu tatăl său, Betty Salam are o relație de prietenie foarte strânsă cu cel care a crescut-o. De asemenea, Florin Salam se mândrește peste tot cu copii săi, în special cu frumoasa artistă, care a moștenit talentul de la el și i-a călcat pe urme.

Cum arată Betty Salam într-o pereche de cizme lungi

De curând, frumoasa artistă a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Aceasta a publicat o imagine spectaculoasă, însă ținuta sa ispititoare a întors toate privirile celor 405 mii de urmăritori de pe Instagram.

Betty Salam a îmbrăcat o ținută pe care foarte puține femei ar avea curajul să o poarte și să o asorteze cu o pereche de cizme lungi. Piesele vestimentare nu au putut trece neobservate, mai mult decât atât, acestea i-au scos în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri.

Citește și: Betty Blue, sutienul care i-a lăsat la vedere bustul de invidiat. Ipostaza incendiară în care s-a fotografiat artista

Imaginea a strâns rapid mai bine de 3 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive din partea oamenilor care o apreciază.

Se pare că fiica lui Florin Salam este adepta shooting-urilor foto, dar și a celor mai sexy piese vestimentare. Aceasta nu ezită să își afișeze pe rețelele sociale trupul de zeiță și formele apetisante, care pun pe jar publicul masculin.

Reacțiile pozitive ale fanilor săi nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este foarte frumoasă și că este posesoarea celor mai frumoase trăsături.

"Ești cea mai frumoasă, Betty. Te ador!" sau "Ești minunată!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită cuvinte și laude pentru modul în care arată.

Prinţul Philip a murit. Soţul reginei Elisabeta a II-a avea 99 de ani... Cât de mult a crescut fiica Giuliei Anghelescu și cu cine seamănă. Artista este foarte mândră de fetița sa...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x