Antena Căutare

Brigitte Pastramă, surprinsă în compania altei prezențe masculine la scurt timp după despărțirea de Florin. Cine e bărbatul

Brigitte Sfăt a anunțat, în urmă cu câteva zile, că divorțează de Florin Pastramă. Bruneta nu a dat multe detalii și încearcă să-și vadă în continuare de viață. Ea a fost surprinsă de paparazzi Spynews în timp ce făcea shopping. Alături a avut-o pe fiica sa, Sarah, și pe Ovidiu Torj, tatăl adolescentei.

colaj de imagini cu brigitte si florin pastrama la un eveniment langa o imagine cu bruneta in masina Galerie
Brigitte Sfăt a anunțat, în urmă cu câteva zile, că divorțează de Florin Pastramă. Bruneta nu a dat multe detalii și încearcă să-și vadă în continuare de viață. Ea a fost surprinsă de paparazzi Spynews în timp ce făcea shopping. Alături a avut-o pe fiica sa, Sarah, și pe Ovidiu Torj, tatăl copilei.

Brigitte Sfăt, încă Pastramă, divorțează de bărbatul cu care are un mariaj de doi ani. Cei doi par să se nu se mai înțeleagă și au decis să pună punct relației.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a anunțat că urmează să depună actele de divorț. Nu a menționat care e motivul ce a dus la ruptură, cert este că de-a lungul timpului s-a scris despre faptul că afaceristul ar fi violent cu bruneta, iar ea a confirmat că bărbatul are o fire schimbătoare.

Citește și: Ce legatură de rudenie este între Florin și Raluca Pastramă, soția lui Pepe

Brigitte Sfăt (Pastramă), surprinsă alături de un bărbat și fiica ei, Sarah

În ciuda momentelor grele prin care trece, căci un divorț nu este ușor, Brigitte își găsește timp pentru a fi alături de fiica ei, Sarah. În urmă cu câteva zile, ea a însoțit-o la shopping, într-un cunoscut mall bucureștean.

Și nu au fost singure, după cum ne dăm seama din imaginile surprinse de paparazzi Spynews. Alături de ele se află un bărbat cu care Brigitte s-a iubit în trecut. Este vorba despre Ovidiu Torj, cel care i-a oferit vedetei doi copii.

Citește și: Florin Pastramă încearcă să o recucerească pe Brigitte. Gestul cu care vrea să-i câștige iertarea

Ovidiu Torj și-a ținut fiica de mână, care a stat în mijlocul lor, și au petrecut timp împreună în cadrul unui restaurant dintr-un cunoscut centrul comercial. Se pare că Ovidiu Torj și Brigitte Pastramă au ajuns la sentimente mai bune, cel mai probabil, de dragul fiicei lor.

Brigitte și Florin Pastramă s-au mai despărțit în noiembrie 2021

La mijlocul lunii noiembrie, Brigitte și Florin Pastramă au ales să meargă pe drumuri diferite și motivele care au dus la ruptură au fost dezvăluite de către brunetă.

"Am hotărât să iau o pauză, cel puțin să-mi revin nervos. Florin trebuie să-și rezolve problemele și să știe pe ce cale o ia. Eu nu m-am căsătorit cu familia lui, ci cu el”, a spus Brigitte și imediat a izbucnit în lacrimi.

Citește și: Ce relație are Florin Pastramă cu Sara, fiica lui Brigitte: ”Și eu m-am mirat”

Brigitte Pastramă a continuat prin a explica că nu mai poate forma un cuplu cu Florin, din cauza atitudinii schimbătoare a acestuia.

"Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.”, mai declara bruneta.

Cât costă colierul pe care Roxana Dobre l-a purtat la nuntă. Soția lui Florin Salam a ales o piesă de colecție extrem de... George Simion, liderul AUR, face nuntă și invită toți românii. Cine e Iulia Burcea, femeia care ar urma să-i fie mireasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x