Căutare Live

Câinii şi pisicile sunt banali: Dalma Kovacs este acompaniată de doi dihori

Cânii şi pisicile sunt animalele de companie preferate de majoritatea oamenilor, dar nu şi de Dalma Kovacs. Cântăreaţa a ieşit din tipare când a ales să devină mândra stăpână a doi dihori drăgălaşi.

Dalma Kovacs şi animalele ei de companie

Facebook

Cânii şi pisicile sunt animalele de companie preferate de majoritatea oamenilor, dar nu şi de către Dalma Kovacs. Cântăreaţa a ieşit din tipare când a ales să devină mândra stăpână a doi dihori drăgălaşi.

Ursula şi Chilly-Willy îi înveselesc fiecare zi concurentei de la "Te cunosc de undeva!". Cei doi dihori se ascund în cele mai trăznite locuri din casă şi se baricadează chiar şi în sertare.

Pe Dalma Kovacs o puteţi urmări în fiecare miercuri, la "Te cunosc de undeva!", pe Antena 1 şi AntenaPlay.

Paula de la „Burlacul” incendiază reţelele de socializare!... "Gloria" cea mai mare a Ozanei Barabancea este chiar... fetița ei!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri