Căutare Live

Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu după ce a fost internat

La scurt timp după lansarea celui de-al doilea volum autobiografic, Irinel Columbeanu a fost internat în spital, în urma unui atac cerebral vascular și i s-a montat și un stent.

Irinel Columbeanu se simte bine în urma montării stentului

Antena 1

Fostul milionar de la Izvorani a ajuns la Spitalul Elias, în urma unui AVC și a suferit o intervenție de angioplastie coronariană, în urma căreia medicii i-au montat un stent la inimă, potrivit Fanatik.

Acesta a precizat că a fost anesteziat local iar Irina și Monica, fiica, respectiv fosta soție, au fost alături de el prin apel video.

Stabilite în America, cele două au fost alături de Irinel, de la distanță, atât la lansarea cărții cât și la intervenția medicală la care a fost supus.

Irinel Columbeanu, despre restricțiile pe care le va avea de acum înainte: "Va trebui să renunț la multe iar Irina mă va ajuta"

După spusele sale, Irinel Columbeanu se simte bine și operația a fost un succes.

Citește și:Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral. Care este starea de sănătate a afaceristului acum

Mă simt bine, intervenția de ieri a fost ok. Recuperarea constă în dietă strictă și în renunțarea la vechile și nocivele obiceiuri, a spus Columbeanu.

Irina, ca și Monica, mi-a fost alături grație FaceTime-ului. Irina m-a sunat și a vorbit cu mine pe tot parcursul intervenției, s-a gândit că îmi este teamă. Am avut anestezie parțială, dar nu a fost o procedură foarte simplă.

De asemenea, cei doi ‘colegi de celulă’, din Chitila și Mogoșoaia, cu care m-am împrietenit în spital m-au ajutat în această perioadă, a glumit Irinel Columbeanu.

Citește și:Irina Columbeanu, gata de podium. Cum a pregatit-o Monica Gabor pentru succes și cum arată la 15 ani

Cât despre restricțiile pe care va trebui să le urmeze, fostul milionar de la Izvorani a precizat că va avea și restricții alimenare și va înlocui ceafa de porc cu pește. Totodată, fiica sa îl va ajuta cu rețete.

Trebuie să renunț la ceafă sau la alte grăsimi. O să mă ajute și Irina cu recomandări, pentru că este pescatariană, a spus Irinel Columbeanu.

Pentru ce îl acuză Dani Mocanu pe Tzancă Uraganu și ce vorbe grele i-a aruncat. Este vorba despre războiul din Ucraina... Mara Bănică a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale. Cum arată micuța...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x