Căutare Live

Caseta video cu JLo in ipostaze intime, aproape de lansare

Cantareata se lupta de ani de zile prin tribunale pentru a-l impiedica pe Ojani Noa sa nu faca publice imaginile filmate in timpul scurtei lor casnicii.

Imaginile urmeaza sa apara intr-un film despre modul in care JLo a devenit faimoasa si despre casnicia cu Noa. Jennifer Lopez si Ojani Noa s-au casatorit in februarie 1997 si au divortat un an mai tarziu. Cei doi s-au intalnit in timp ce Noa lucra ca chelner intr-un restaurant din Miami.

Citeste si Jurnalul

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... Nicole Scherzinger si-a sustinut iubitul, pe Lewis Hamilton, la Monaco Grand Prix...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri