Antena Căutare

Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele

Gabriela Lucuțar, supranumită și „Regina Întunericului”, se numără printre femeile care au avut curajul să preia frâiele unei afaceri de pompe funebre. Pentru serviciile sale, oamenii trebuie să scoată sume impresionante de bani din buzunar. Iată cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de aceasta în 2024.

Colaj cu Regina Întunericului în trei ipostaze diferite Galerie
Gabriela Lucuțar, supranumită și „Regina Întunericului”, se numără printre femeile care au avut curajul să preia frâiele unei afaceri de pompe funebre | Antena 1 & Instagram

Gabriela Lucuțar s-a făcut remarcată în lumea mondenă prin afacerea pe care o deține de câțiva ani: pompe funebre. Multe persoane din showbiz-ul românesc au apelat la serviciile sale în ultima perioadă, iar printre acestea se numără și Oana Roman.

Astfel, „Regina Întunericului” este cea care s-a ocupat în detaliu de înmormântarea Mioarei Roman. Vedeta nu s-a mai uitat la bani când a venit vorba despre parastasul mamei sale, scoțând o sumă uriașă de bani din buzunar.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Mario Dumitru (cuțitul de aur) și Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului) s-au sărutat

Recent, Gabriela Lucuțar a intrat în atenția publicului cu participarea sa în sezonul 13 Chefi la cuțite. Cei patru jurați au ascultat-o fascinați când a vorbit despre business din care își câștigă traiul de zi cu zi.

Cât trebuie să scoată din buzunar cei care vor să beneficieze de serviciile „Reginei Întunericului”. Ce preț are cea mai ieftină înmormântare organizată de Gabriela Lucuțar

„Regina Întunericului” se mândrește cu o activitate pe care o desfășoară cu multă pasiune. De curând, Gabriela Lucuțar a scos la iveală prețul pe care trebuie să-l achite familiile celor adormiți pentru o înmormântare.

Conform playtech.ro, suma de la care pornește o înhumare este una accesibilă pentru toată lumea. Așadar, cei care își doresc să apeleze la serviciile Gabrielei Lucuțar trebuie să plătească cel puțin 5.000 de lei.

Mai mult, se pare că „Regina Întunericului” a organizat înmormântări gratuite și pentru cei care nu își permit, făcând multe acte de caritate.

„La noi, la firma de pompe funebre, pentru o înmormântare, pornim de la suma de 5.000 de lei, este accesibil pentru toată lumea. Ce nu se știe, e că eu fac și înmormântări pentru cei care nu-și permit, este un act de caritate, de milostivenie.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Gabriela Lucuțar a făcut un gest neașteptat față de colega sa de echipă, Iulia Creangă

Am făcut asta, de câteva ori, am înmormântat și gratis. În lunile noiembrie, decembrie și ianuarie, după Sărbători, se înregistrează cele mai multe cazuri de decese”, a mărturisit Gabriela Lucuțar, potrivit sursei citate mai sus.

Un lucru este cert, afacerea în care a investit o sumă importantă de bani îi aduce venituri uriașe, fiind cunoscută în toată România pentru serviciile sale de lux în domeniul pompelor funebre.

Cu ce situație dificilă s-a confruntat „Regina Întunericului” în perioada pandemiei de Covid-19

„Regina Întunericului” a mai dezvăluit că cea mai grea perioadă pentru ea a fost atunci când a izbucnit pandemia de Covid-19. Gabriela Lucuțar s-a confruntat cu un număr mare de decese într-o singură zi.

„A fost o provocare, pentru mine, mai ales că înmormântările se cereau a fi efectuate fix în aceeași zi. În valul 3 de pandemie Covid-19, așteptam cu dricul la poarta cimitirului, nu puteam intra în curte, stăteam la rând, nu aveam loc, atât de mulți decedați erau.

A fost ca în Italia. Aveam și probleme, furnizorii nu mai răspundeau la telefon. Toate acestea m-au impresionat, fiecare înmormântare mă impresionează”, a mai adăugat „Regina Întunericului”.

Cum s-au cunoscut Vali Vijelie și soția sa, de fapt. Ce detalii au ieșit la iveală după episodul de infidelitate a cântă... Prințul Harry, gest emoționant pentru nepotul său cel mic. Cadoul extrem de valoros pe care Prințul Louis îl va prețui t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x