Catrinel Menghia, cele mai drăgălașe poze cu fiica ei. Cum a sărbătorit modelul român 20 de ani de carieră internațională

Catrinel Menghia, cel mai de succes model român, a postat pe Instagram câteva fotografii cu fetița ei, Caroline Leon, de Ziua Copilului. Totodată, la 20 de ani de carieră internațională, Catrinel Menghia a decis să marcheze acest eveniment special din viața ei și a publicat șapte fotografii cu ea îmbrăcată în costum de baie.

Catrinel Menghia, cele mai drăgălașe poze cu fiica ei. Modelul român a sărbătorit 20 de ani de carieră internațională

Profimedia

Catrinel Menghia are o fiică superbă, cu ochi mari, căprui și păr ondulat, al cărei zâmbet te topește instant. Cel puțin, asta au scris pe Instagram fanii lui Catrinel Menghia atunci când au văzut fotografiile cu fetița. „E superbă micuța! Îmi vine să pup telefonul de fiecare dată când văd poze cu ea!”, „Această copilă este la fel de superbă ca mama ei”, a scris altcineva.

Caroline Leon are doi ani și seamănă foarte mult, într-adevăr, cu mama ei, care nu mai poate de dragul ei. Modelul internațional în vârstă de 35 de ani și-a surprins fiica în câteva fotografii, îmbrăcată într-o rochie cu pătrățele și cu ochelari roșii de soare, cu jucării din pluș pe lângă ea și o bicicletă.

Catrinel Menghia a transmis și un mesaj de 1 iunie, alături de fotografiile cu cea mică. „La mulți ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastră! Multă sănătate și multe bucurii. Să creșteți cu zâmbetul pe buze și viața voastră să fie asemeni unui cer senin", a scris ea pe Instagram.

În momentul când Caroline a împlinit un an, Catrinel Menghia a povestit pe Instagram despre momentul când a devenit mamă, în ziua de 25 februarie 2019. Tatăl fetiței este producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico, în vârstă de 43 de ani, cu care Catrinel Menghia are o relație de aproape un deceniu.

Citește și: Catrinel Menghia a vorbit pentru prima dată despre divorţul de Massimo Brambati. A plecat noaptea de acasă fără nimic

„Nu voi uita niciodată dimineaţa aceea, la ora 5.49 dimineaţa. Fără teamă, fără anxietate. M-am grăbit să te ţin. Te-am auzit plângând şi apoi am plâns în momentul în care te-au pus în braţele mele. La mulţi ani, micuţa mea”, a fost mesajul lui Catrinel Menghia de atunci.

Modelul român a spus că obișnuiește să o ia pe fetiță cu ea de câte ori poate, peste tot, chiar și la filmări.

„Sunt dependentă de acest zâmbet de care nu reușesc să mă despart niciodată. Călătoriile, chiar și cele de muncă, ne unesc, ne fac să ne simțim fericite, ne ajută să ne dezvoltăm și să creștem împreună”, a scris Catrinel Menghia pe Instagram.

Catrinel Menghia, 20 de ani de carieră internațională. Cum a marcat evenimentul

La 20 de ani de carieră internațională, Catrinel Menghia a decis să marcheze acest eveniment special din viața ei și a publicat șapte fotografii cu ea în costum de baie, care au fost pe copertele revistelor de fashion sau în pictoriale de-a lungul vremii.

„Împlinesc astăzi 20 de ani de carieră. Și dacă tot se apropie sezonul costumelor de baie, cred că așa este cel mai potrivit să marchez evenimentul, cu niște poze în costum de baie făcute de-a lungul timpului. Voi ce spuneți? Care poză este preferata voastră? 1, 2, 3, 4, 5, 6 sau 7?", a scris Catrinel Menghia la descrierea galeriei foto.

Ultimele știri