Secretul neștiut al familiei lui Gigi Becali! Afaceristul și soția sa, Luminița, sunt verișori: „O știu de când avea 14 ani”

Deși este un personaj extrem de vocal, milionarul din Pipera este foarte discret când vine vorba despre familia sa, în special despre femeia care îi este alături de aproape 30 de ani.

Secretul neștiut al familiei lui Gigi Becali! Afaceristul și soția sa, Luminița, sunt verișori: „O știu de când avea 14 ani”

De altfel, nu multă lume știe că cei doi sunt veri de gradul al treilea și că au fost căsătoriți de familie.

Gigi Becali avea 26 de ani atunci când a cunoscut-o pe Luminița, care avea doar 14 ani, însă căsătoria dintre ei era aranjată de familii încă de la naștere, potrivit unei tradiții vechi, pe care doar puține familii o mai respectă.

„O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul al treilea, ea e cu 12 ani mai tânără decât mine”, spunea Gigi Becali, într-un interviu.

Deși au fost multe oferte de a participa la emisiuni TV, la evenimente oficiale sau mondene, Luminița Becali a refuzat de fiecare data.

Singurele evenimenete care au făcut excepție de la regulă au fost nunțile, botezurile și petrecerile de familie unde a fost o prezență discretă alături de soțul ei.

Sursa video: Antena Stars

Nu mă mai interesează campionatul, eu plec la mănăstire

„Care meciuri acum? Ce contează? Meciurile astea (n.r. - din Liga I) nu mă mai interesează, eu plec la mănăstire, să facă ce vor. Nu mă bag eu, să facă ce vor ei, Petrea şi cu Neubert. Nu mă mai bag, nu mă mai interesează în niciun fel. Gata, la revedere, ce să mă mai intereseze? Nu mă mai bag, nu mă mai interesează, plec la mănăstire, să facă ce vor”, a spus Gigi Becali, după ce echipa sa a câștigat Cupa României.

FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu după cinci ani, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe. FCSB a cucerit ultima dată trofeul în 2015, an în care a reuşit eventul. Acesta a fost primul meci al noului antrenor al FCSB, Anton Petrea, care l-a înlocuit pe Bogdan Argeş Vintilă.

Ultimele știri