Căutare Live

Ce s-a întâmplat când Loredana s-a întâlnit cu Yoghinul Sadhguru. Imaginea publicată de artistă: „Mi s-a îndeplinit visul”

Sadhguru, cel mai cunoscut Yoghin dun lume, a plecat într-o călătorie cu motocicleta din Marea Britanie și până în India, iar în drumul său a ajuns și în București. Jaggi Vasudev, guru indian, cunoscut sub numele de Sadhguru, fondator al mişcării „Salvează Solul", a venit la noi în țară pentru a trage un semnal de alarmă privind extincția solului. Printre personalitățile care l-au întâlnit și l-au ascultat s-a numărat Loredana.

Loredana s-a întâlnit cu Yoghinul Sadhguru

Hepta & Instagram

Loredana s-a întâlnit cu Sadhguru, cel mai cunoscut Yoghin dun lume și a publicat pe contul său de Instagram o fotografie, alături de un mesaj de recunoștință pentru întâlnirea de care a avut parte. Loredana a mărturisit că se simte binecuvântată pentru că a ascultat învățăturile lui Sadhguru, referitoare la grija pe care trebuie să o avem față de sol.

„Visul meu s-a îndeplinit!!!
Atât de binecuvântată mă simt să fiu alături de Sadhguru
Nu renunțați niciodată la visurile voastre!!!”, a teansmis Loredana.

Citește și: Loredana a îmbinat tradiționalul cu senzualul. Artista a îmbrăcat o ie care i-a lăsat formele la vedere

Cum s-a fotografiat Loredana cu Yoghinul Sadhguru

De asemenea, artista i-a transmis un mesaj yohginului, mulțumindu-i pentru învățăturile pe care i le-a dat:

„Mulțumesc pentru că ați împărtășit energia, dragostea și binecuvântările voastre!!!
Pentru că ne-ați trezit la realitate cu privire la viitorul acestei planete, a solului nostru, a responsabilității noastre de a proteja următoarele generații de un sol epuizat!”, a tranmsi Loredana.

Loredana s-a fotografiat cu yohginul în cadrul unui eveniment în care acesta a vorbit despre importanța conservării solului. În imagine se observă cum artista are un zâmbet larg și un buchet de narcise în mână.

Citește și: Loredana, apariție de senzație într-un costum de baie foarte mulat. Cum s-a fotografiat vedeta: „Ești minunată”

Ce discuții a avut Sadhguru în România

Totodată, ministrul Agriculturii s-a întâlnit cu Sadhguru.

„Discuțiile au vizat inițiativa Indiei și a Franței de a lansa un acord de cooperare privind „Alianța solară internațională”, proiect ce încurajează utilizarea energiei solare pe scară largă, în contextul tranziției eficiente către o economie globală, ecologică și nepoluantă.

Citește și: Loredana, apariție de senzație cu un decolteu adânc. Ce detaliu a vrut, însă, să evidențeze: „Poți să-ți lași pălăria”

Ministrul Chesnoiu a subliniat că „România se implică activ în efortul global de protejare a resurselor naturale, domeniu care trebuie să preocupe în egală măsură toate statele lumii. Însă trebuie să avem măsură și echilibru atât în utilizarea resurselor, cât și în stabilirea țintelor de protejare a mediului. E nevoie ca măsurile de protejare a resurselor naturale să țină cont de specificul fiecărui stat în parte, altfel există riscul să ne setăm ambiții greu de aplicat, care pot avea efecte negative asupra securității alimentare globale.”

Alte teme de discuție au vizat creșterea schimburilor comerciale dintre România și India, intensificarea prezenței produselor românești pe piața indiană și încurajarea investițiilor în România”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Agriculturii.

Citește și: Reacția Loredanei după ce s-a spus că fiica sa are deja operații estetice. Adevărul despre chipul tinerei

Loredana se pregătește de show-ul care se va vedea în curând la Antena 1: „România are roast”.

Cristiano Ronaldo, prima imagine cu fiica nou-născută. Cât de emoționantă este fotografia cu toată familia sa... Momente de panică pentru Delia. Ce a pățit în aeroport „Unde mi-e private jet-ul?”...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x