Live acumFilm: Războiul stelelor - O nouă speranță
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Celine Dion, bolnavă? Diva a ajuns piele și os. Apropiații spun că este la un pas de anorexie

Fanii și apropiații lui Celine Dion își fac griji pentru starea de sănătate a divei. Prezentă la Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, artista a făcut valuri cu ținutele alese, dar aspectul ei fizic nu a rămas neobservat. Celine Dion a slăbit foarte mult, iar acest lucru a dat naștere mai multor speculații.

hepta.ro

Fanii și apropiații lui Celine Dion își fac griji pentru starea de sănătate a divei. Prezentă la Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, artista a făcut valuri cu ținutele alese, dar aspectul ei fizic nu a rămas neobservat. Celine Dion a slăbit foarte mult, iar acest lucru a dat naștere mai multor speculații. Cunoscuții spun că diva este la un pas de anorexie.

Prezentă la Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, artista a făcut câteva declaraţii foarte îndrăzneţe în privinţa stilului. Apropiaţii ei spun că este la doar un pas de anorexie.

De fiecare dată a fost însoţită de dansatorul spaniol Pepe Munioz, cu 15 ani mai tânăr decât ea. Despre ei s-a spus în ultima vreme că ar fi iubiţi. Dar într-un interviu acordat unei televiziuni britanice, Celine Dion a negat totul.

Multe voci o acuză că a trecut prea repede peste moartea soţului ei care a murit de cancer în urmă cu doi ani.