Christina Milian, însărcinată cu al treilea copil. Artista va deveni din nou mamă

Christina Milian este din nou însărcinată, au anunțat publicațiile mari ale lumii.

Cântăreața va aduce pe lume cel de-al doilea copil alături de iubitul ei, Matt Pokora

Instagram

Christina Milian va deveni mamă pentru a treia oară, după ce în urmă cu numai 10 luni a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos. Vedeta a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare alături de partenerul ei, pe plajă, la apus, în timp ce bărbatul îi sărută burtica care deja este destul de proeminentă.

"Tu și Eu +3 #morelove", este textul care acompaniază imaginea de pe Instagram.

Cântăreața va aduce pe lume cel de-al doilea copil alături de iubitul ei, Matt Pokora, Christina Milian mai având o fetiță dintr-o relație anterioară.

Citește și: Galerie FOTO: Rochia transparentă i-a lăsat totul la vedere! Christina Milian a apărut fără lenjerie intimă

Christina Milian și Matt Pokora mai au împreună un băiețel, pe nume Isaiah, în vârstă de 10 luni. Bărbatul a scris și el pe contul de Instagram că iubita sa este însărcinată și că Isaiah își va intra curând în rolul de frate mai mare.

Relația dintre Christina Milian și Matt Pokora

Marea artistă și cântărețul și dansatorul de origine franceză, Matt Pokora, sunt împreună din anul 2017. Christina Milian mai are o fetiță în vârstă de 10 ani, pe nume Violet, împreună cu fostul soț, The Dream.

Citește și: Christina Milian da cartile pe fata. Vezi ce costum sexy a ales cantareata pentru Halloween!

Recent, artista a dezvăluit despre această perioadă atât de complicată pe careo traversăm cu toții că pentru ea și familia sa, totul a fost ca o binecuvântare, că au stat mai mult timp împreună și că totul a fost incredibil pentru ei.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri