Antena Căutare

Formau unul dintre cele mai celebre cupluri, dar mariajul a eșuat după doi ani. 20 de ani mai târziu, o lume întreagă a aflat motivul : “Eram orice unul pentru celălalt, dar niciodată nu am fost…”

După 20 de ani, destrămarea mariajului dintre Cindy Crawford și Richard Gere are mai mult sens. Recent, modelul a explicat motivele care au dus la separarea lor.

După 20 de ani, destrămarea mariajului dintre Cindy Crawford și Richard Gere are mai mult sens. Recent, modelul a explicat motivele care au dus la separarea lor.

„Eram tânără. Aveam 26 de ani, iar Gere 42 la momentul când ne-am căsătorit. Eu nu credeam că sunt tânără, dar eram”, a spus Crawford care a avut o relație cu actorul timp de șase ani.

„Am rezistat căsătoriți doi ani. Cred că o parte a problemei din relația noastră a fost că eram orice unul pentru celălalt, dar nu eram prieteni, niciodată nu am fost”, a explicat supermodelul citat de People.

În prezent, Cindy Crawford(52 ani) este căsătorită cu Rande Gerber (56 ani), cei doi împlinind 18 ani de căsnicie în luna mai. Cei doi au împreună doi copii: Presley, în vârstă de 16 ani și Kaia, de 14 ani.

Richard Gere (68 ani) este în prezent căsătorit cu activista spaniolă Alejandra Silva (35 ani), alături de care a anunț recent că va avea un copil.

I-a furat "DESPACITO" şi fără probleme bijuterii de peste 2 milioane de euro. Daddy Yankee, jefuit de SOSIA lu... O prietenă a lui Meghan Markle a spus totul! Ducesa a fost forţată...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x