Căutare Live

Cine stă în vila de pe litoral a Stelei Popescu. A fost locuința preferată a actriței pe timpul verii

S-a aflat cine stă în casa de pe litoral a Stelei Popescu, la aproape 5 ani de la moartea actriței. Locuința de la 2 Mai a fost preferata vedetei pe timpul verii. Hai să vezi cine deține acum vila.

S-a aflat cine stă în casa de pe litoral a Stelei Popescu, la aproape 5 ani de la moartea actriței

Hepta

Stela Popescu a bucurat inimile multor români cu felul său carismatic, talentul memorabil și piesele de teatru în care a jucat de-a lungul carierei sale. Vestea că actrița s-a stins din viața pe data de 23 noiembrie 2017 a îndoliat toată România.

Deși a plecat dintre cei vii în urmă cu aproape 5 ani, Stela Popescu a lăsat în urma sa o avere impresionantă. Pe lângă rolurile spectaculoase de care o să ne amintim cu drag, vedeta s-a asigurat ca fiica ei, Doina Maximilian, să rămână cu o moștenire spectaculoasă.

Citește și: Alexandru Arșinel, fostul partener de scenă al Stelei Popescu, și-a ratat, în premieră, propriul spectacol. În ce stare este

Actrița a deținut mai multe proprietăți senzaționale din țară, iar printre acestea se numără și vila sa de pe litoral. Locuința era preferata vedetei pe timpul verii, fiind locul în care își petrecerea cea mai mare parte a timpului atunci când vremea se încălzea.

Pe lângă casa de la mare și locuința din centrul Bucureștiului, Stela Popescu a mai avut un bloc cu trei etaje în Capitală și o vilă în Crevedia, potrivit spynews.ro.

Cine stă acum în vila de pe litoral a Stelei Popescu

La scurt timp de la moartea celebrei actrițe, Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, a moștenit averea mamei sale. Aceasta a devenit și proprietara vilei de la 2 Mai, pe care ar fi vândut-o unei doamne care locuiește singură, conform playtech.ro.

Citește și: Ce a găsit Oana Sârbu în cabina regretatei Stela Popescu, la 4 ani de la moartea acesteia. Actrița din „Liceenii” a filmat totul

Casa de la mare se află în comuna Limanu, județul Constanța. Locuința era preferata actriței pe timpul verii. Aceasta a avut foarte mare grijă de vila la care se întorcea odată ce vremea începea să se încălzească.

Mai multe piese de mobilier din casa Stelei Popescu au fost scoase la vânzare

La aproape 5 ani de la moartea Stelei Popescu, rudele acesteia au scos la vânzare mai multe piese de mobilier din casa în care a fost găsită fără suflare.

Cinci scaunde din sufrageria regretatei actrițe au fost puse la vânzare de către persoanele apropiate ei. Prețul pieselor de mobilier nu este unul accesibil pentru toate buzunarele, iar drept dovadă sta mesajul de pe platforma de comerț.

„Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice și picioare de tigru. Tradițiile naționale nu se pierd. Setul a aparținut regretatei artiste Stela Popescu.”, scrie în descrierea anunțului de vânzare, conform click.ro.

Scaunele din lemn masiv, restaurate și retapițate sunt vândute la prețul de aproximativ 1.000 de euro (4951 lei). Este de menționant faptul că în acest preț este introdus transportul în toată țara.

Stela Popescu se mândrea cu locuința sa cochetă și mobilierul de colecție, casa fiind decorată pe placul și gusturile sale. Un lucru este cert, actrița a investit foarte mulți bani în locul pe care îl numea „acasă”, iar drept dovadă stau pozele cu locuința ei de pe platforma cunoscută de comerț.

Dana Budeanu “rupe gura târgului” cu o apariție dezinhibată într-o rochie din satin. “Sunt prea deșteaptă să fiu frumoas... Vlăduța Lupău a născut. Prima imagine cu bebelușul și numele inedit pe care artista și Adi Rus l-au ales pentru fiul lor...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x