Căutare Live

Costel Șampanie și logodnica lui s-au despărțit. Ce și-au reproșat cei doi, într-un live pe internet

Costel Șampanie și logodnica lui s-au despărțit din cauza faptului că TikToker-ul nu consideră că femeia este harnică și nu-i face mâncărurile pe care el și le dorește.

Costel Șampanie și logodnica lui s-au despărțit. Ce și-au reproșat cei doi, într-un live pe internet

Antena 1

Costel Șampanie și logodnica lui s-au despărțit. Cei doi au avut parte de un conflict de zile mari, pe internet, iar rezultatul a fost separarea. Deși aveau planuri mari de viitor și își doreau să se căsătorească și să

Costel Șampanie și logodnica lui s-au despărțit. Care a fost motivul

Costel Șampanie, așa cum a devenit cunoscut pe TikTok, a avut parte de o ceartă de zile mari cu partenera lui de viață și au pus punct relației, deși își doreau să devină soț și soție, asta după ce femeia ar fi divorțat de soțul actual.

”Nici nu are dinți în gură, ce ați văzut voi este proteză care se lipește. Nu avea un dinte în gură, s-a dus la Bacău acum vreo patru ani. Nu mă ameninți tu, am trăit împreună, nu se poate, la revedere. Lasă-mă sărac și curat. Tu ai venit să mănânci banii mei? Stai de dimineață în pat, ca o nesimțită, te machiezi și vezi că eu fac toate treburile și nu ai bun simț să mă ajuți? La tine este duminică, dar femeile nu mai mănâncă duminica?! Eu mănânc mâncare de o lună?? Eu spun adevărul, vreau să îmi găsesc o femeie ca lumea, care mă iubește și trage cu sărăcia mea”, a spus Costel Șampanie pe TikTok, potrivit spynews.ro.

El i-a reproșat acesteia că nu prepară mâncarea aș cum ar trebui și că ar fi leneșă, lucru care lui îi displace total. Își dorește, acum, să găsească o femeie pe placul lui, care să-i prepare mâncarea așa cum își dorește el și să facă ordine în casă și în curte alături de el, care să-l iubească și să-l respecte, așa cum o va face și el.

Costel Șampanie, declarația de dragoste în direct la Acces Direct

Cunoscut pentru aparițiile sale pe TikTok, acolo unde a amuzat oamenii cu defectul său de a citi, dar i-a și bucurat cu glasul său, în concertele pe care le-a susținut, Costel are o mare dezamăgire - logodnica nu-i mai este pe plac.

Deși într-o apariție tv de la Acces Direct, el a cerut-o de soție, iată că povestea lor de dragoste nu a durat prea mult și au ajuns la despărțire.

”Viața mea, vreau să rămâi cu mine până la sfârșitul vieții mele, așa, și voi promite în fața lui Dumnezeu prima dată și în fața publicului că tu cu mine vei rămâne, indiferent ce se va vorbi despre noi. Și la bine, și la rău”, îi declara Costel Șampanie iubire femeii.

Liviu Vârciu, desprea starea lui de sănătate după ce a răcit puternic. Actorul încă nu este bine... Loredana Chivu, a 14-a oară pe mâinile medicilor după operația nereușită la posterior. Ce sumă fabuloasă plătește pe tra...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri