Cum arată Scarlet Stallone, fiica cea mică a lui Sylvester Stallone. Celebrul actor i-a transmis un mesaj emoționant de ziua ei

Sylvester Stallone se mândrește cu cele mai importante persoane din viața lui, însă de data aceasta s-a aflat în centrul atenției fiica lui cea mică, Scarlet Stallone, care a împlinit pe 25 mai frumoasa vârstă de 19 ani.

Sylvester Stallone se mândrește cu cele mai importante persoane din viața lui

Getty

Este sărbătoare mare în familia starului de la Hollywood Sylvester Stallone, care o sărbătorește pe fiica lui cea mică, Scarlet Stallone. Deși își ține viața personală departe de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor, celebrul actor nu ezită să împărtășească cu prietenii din mediul online cele mai importante evenimente din viața sa, precum aniversarea fetei lui.

Se pare că celebrul "Rambo" este un familist convins și se mândrește de câte ori are ocazia cu fiicele lui, dar și cu băiatul său, însă pe data de 25 mai, fiica lui cea mică s-a aflat în centrul atenție. Scarlet Stallone a împlinit 19 ani, iar tatăl său nu s-a putut abține și i-a transimis un mesaj de-a dreptul emoționant.

Cum arată Scarlet Stallone și ce mesaj i-a transmis Sylvester Stallone

Ziua de 25 mai este una extrem de importantă pentru starul de la Hollywood, care a sărbătorit ziua fiicei sale mai mici. Acesta a publicat pe contul oficial de Instagram o serie de imaginii cu Scarlet Stallone, iar internauții au rămas cu gura căscată.

Se pare că tânăra a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții săi, însă chipul său angelic a întors toate privirile. De asemenea, fiica lui Sylvester Stallone se mândrește și cu un trup de invidiat.

Citește și: Sylvester Stallone și soția lui au împlinit 24 ani de căsnicie. Cum s-au lăsat fotografiați cei doi și ce mesaj a transmis actorul

În prima poză publicată de tatăl său, Scarlet poartă un top argințiu și fără bretele, care îi scoate în evidență atuurile fizice. În celelalte imaginii, superba blondină era mică, lucru care a înduioșat inima internauților.

Sylvester Stallone i-a transmis fetei lui și un mesaj de-a dreptul emoționant, care i-a surprins pe internauți.

"La mulți ani fiicei noastre uimitoare, Scarlet! Ești talentată, modestă și generoasă cu toată lumea. Te iubim dincolo de cuvinte.", a scris actorul la descrierea seriei de fotografii.

Postarea a strâns mai bine de 364 mii de aprecieri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali. Fanii au ținut neapărat să îi transmită lui Scarlet cele mai frumoase cuvinte, urări și laude pentru modul în care arată.

Citește și: Vila de milioane a lui Sylvester Stallone. Cum arată casa cu 12 băi și ce suma enormă cere actorul pentru ea

"La mulți ani, Scarlet! Cele mai frumoase poze de familie și cele mai frumoase momente." sau "La mulți ani, Scarlet. Să ai o zi frumoasă!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Sylvester Stallone se mândrește cu o soție superbă

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin trăiesc una dintre cele mai frumoase poveste de dragoste de la Hollywood, iar pe 17 mai au împlinit 24 ani de căsnicie, eveniment care nu a putut trece neobservat de prietenii virtuali.

Cei doi au decis să spună "DA" în fața ofițerului stării civile la hotelul Dorchester, din Londra, pe 17 mai 1997.

Chiar dacă nu publică des imagini cu cea care i-a fost alături foarte mulți ani, Sylvester Stallone și-a uimit fanii cu o postare spectaculoasă. Actorul s-a lăsat fotografiat alături de soția lui, care este de o frumusețe deosebită.

Ultimele știri