Căutare Live

Cum se înțelege Antonia cu părinții lui Alex Velea. Care este relația dintre ea și viitorii socri și de ce au tot amânat nunta

Antonia a vorbit pentru prima dată despre planurile de nuntă cu Alex Velea, dar și despre relația pe care o are cu părinții logodnicului ei.

Cum l-a prezentat Antonia pe Alex Velea părinților ei și ce părere au socri despre relația lor.

Instagram & Hepta

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Aritștii sunt împreună de peste 10 ani, au doi copii adorabili împrună, iar anul trecut a avut loc și mult așteptata cerere în căsătorie. Cu toate acestea, nunta se lasă așteptată. Antonia a vorbit deschis despre motivul pentru care au tot amânat evenimentul, dar și despre relația sa cu viitorii socri, părinții lui Alex Velea.

Cum se înțelege Antonia cu părinții lui Alex Velea

În ultima perioadă Antonia și logodnicul ei s-au cam retras din viața mondenă și au ținut legătura cu fanii lor mai multe pe rețele de socializare. Acolo, cei doi își țin urmăritorii la curent cu veștile din viața lor, dar evită să vorbească prea mult despre viața personală, sau de cuplu.

Acum, solista a vorbit, pentru prima dată, despre momentul în care va avea loc nunta cu logodnicul ei, dar și despre relația pe care o are cu viitorii socri. Pe mama artistei o știe toată lumea, însă părinții lui Alex Velea sunt scumpi la vedere. Ei duc o viață normală, departe de lumina reflectoarelor, dar se pare că le sunt foarte de ajutor artiștilor.

Citește și: Antonia, iluzia optică ce o face să pară că nu are haine pe ea. Cum apare artista în cel mai nou videoclip al său

Într-un interviu acordat recent pentru Unica.ro, Antonia a dezvăluit că se înțelege de minune cu viitorii socri. Artista a avut numai cuvinte de laudă la adresa părinților lui Alex Velea, despre care spune că le-au fost de mare ajutor.

„Mă înțeleg foarte bine cu ei, ne sunt aproape, ne ajută cu copiii, le suntem recunoscători și le mulțumim. Pe vremea aceea, ei locuiau la Craiova și am fost acolo într-o vizită”, a declarat aceasta.

Vedeta și-a amintit și cum l-a prezentat pe Alex părinților ei, atunci când a simțit că el este alesul inimii ei. „Și părinților mei le mulțumim pentru tot sprijinul. Ne ajută cu creșterea copiilor, la ei stau atunci când avem filmări sau concerte. Alex i-a cunoscut pe părinții mei natural, la ceva timp după începerea relației noastre, când am simțit cu toții că e un moment bun să se întâlnească”, a mai dezvăluit Antonia pentru sursa citată.

Când va avea loc nunta Antoniei cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea s-au logodit în 2021 și își doreau să facă nunta în același an, dar pandemia le-a cam dat plănurile peste cap. Mai mult, vedeta a dezvăluit că cei doi plănuiau evenimentul încă din 2019, când inelul nici nu apăruse.

Cu toate acestea, ei nu s-au grăbit, iar nunta s-ar putea să aibă loc chiar în acest anm mai ales ca în 2022 aniversează 10 ani de relație. Antonia nu s-a ferit și a dezvăluit și câteva detalii din culisele mult așteptatului eveniment.

„Nu am intrat în foarte multe detalii organizatorice, știm că vrem să ne fie alături oamenii foarte apropiați. Nu ne-am gândit la locație, iar pentru rochie voi începe căutarea mai aproape de eveniment." a mărturisit Antonia.

Citește și: Cum se înțeleg Alex Velea și fiica Antoniei: „Chiar dacă nu sunt tatăl ei”. Care este relația dintre cei doi

De menționat este și faptul că și divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano s-a finalizat abia anul trecut -un motiv în plus pentru care nunta a fost amânată. Timp de 7 ani, artista a fost târâtă prin tribunale de fostul soț care își custodia totală a fiicei lor, Maya. Într-un final, ei au căzut de acord asupra custodiei comune.

Ce au anunțat organizatorii Eurovision 2023. Unde s-ar putea ține concursul după ce s-a anunțat că nu va fi în Ucraina... Carmen de la Sălciua vrea să renunțe la muzică în favoarea credinței. "M-aș vedea într-un vârf de munte să ajut oam...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x