Căutare Live

Dani Oțil, fotografie înduioșătoare cu fiul său: „Când în sfârșit găsesc un om care vorbește frumos de tata”

Dani Oțil a publicat pe rețelele soiale o fotografie în care apare ținându-și în brațe fiul. Fanii au fost încântați să vadă adorabila imagine.

Dani Oțil se mândrește cu fiul său

Instagram

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a publicat pe rețelele sociale o fotografie înduioșătoare cu fiul său zâmbind. Alături de fotografie, prezentatorul a scris un mesaj amuzant: „Când în sfârșit găsesc un om care vorbește frumos de tata”.

Dani Oțil, imagine adorabilă cu fiul său

Peste 20 de mii de fani au apreciat imaginea înduioșătoare:

„Cât e de drăgălaș”, „Ce frumos e Oțil junior”, „Cu gropițele acelea va fece ravagii”, „Frumusețe de băiețel”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani în comentarii.

Gabriela Prisăcariu și Tiago au avut probleme de sănătate

Gabriela Prisăcariu și copilul său au fost bolnavi în ultima perioadă. Soția lui Dani Oțil le-a explicat fanilor de pe Instagram că în urmă cu puțin timp a fost nevoită să întrerupă alăptatul, pentru că a trebuit să ia medicamente.

Frumoasa soție a prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani a mărturisit că atunci când s-a simțit rău testul ei a ieșit negativ la Covid-19, însă testul băiețelului a ieșit pozititv, așa că este aproae sigură că a trecut prin boală pentru ă s-a simțit foarte rău.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, imagine adorabilă alături de fiul său și al lui Dani Oțil. Cât de mult a crescut micuțul

Din cauza stărilor de rău de atunci, vedeta a trebuit să ia medicamente și la sfatul medicului a renunțat la alăptat. Deși și-ar fi dorit să-și alăpteze copilul 6 luni, nu a reușit să facă acest lucru decât 4 luni.

Totodată, mama copiluiui lui Dani Oțil a mărtusirit că a slăbit din cauza stărilor de rău mai mult decât și-ar fi dorit să slăbească.

„Am slăbit după Covid-19 mult mai tare, deși nu am vrut. Eu am fost gripată, covidată și mi-a fost extrem de rău. A trebuit să iau extrem de mult pastile și a trebuit să întrerp alăptatul pentru că nu puteam să supun copilul la un risc”, a poivestit Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Citește și: Video-ul emoționant postat de Gabriela Prisăcariu la aniversarea a 2 ani de la logodnă | VIDEO

Soția lui Dani Oțil a mărturisit că îi era mai simplu pe vremea când alăpta, pentru că nu trebuia să depună foarte mare efort în timpul nopții, ca acum când trebuie să pregătească și să dezinfecteze de fiecare dată biberonul micuțului Tiago.

În urmă cu o lună Gabriela Prisăcariu și fiul său s-au simțit foarte rău, iar vedeta a oferit informații referitoare la starea lor de atunci. Pentru a avea grijă de fiu și soție, Dani Oțil a lipsit câteva zile de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: Vedete din România care au devenit mame în anul 2021. Pentru ele viața s-a schimbat complet

Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, este activă pe rețelele sociale și împărtășește cu fanii experiențe din viața de mamă. De curând, vedeta le-a povestit urmăritorilor săi de pe rețelele sociale că a avut parte de o perioadă în care bebelușul său nu lua în greutate și nu putea dormi.

„“Am primit multe mesaje în care mă întrebați cum am reușit să îl pun pe bebe în pătuț. Nici eu nu știu cum mi-a ieșit. Cred că am avut noroc. Oricum 2 zile îmi iese, o zi nu. Ce-i drept astăzi a fost pentru prima dată când a dormit în pătuțul lui o oră întreagă. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu sunt în măsură să dau niciun sfat legat de somn, de bebeluș. Noi nu avem un program, suntem vai de capul nostru”, povestea atunci Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în luna mai a anului 2021.

Ioana Năstase ar fi fosta agresată de o femeie într-un restaurant. Ce propuneri ar fi primit din partea ei: „Nu îmi revi... Elena Gheorghe, ipostaza de vis în care s-a pozat pe Instagram. Cât de bine arată vedeta...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x