Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Daniel Radcliffe, cunoscut pentru rolul vrăjitorului Harry Potter, nu se ferește de controverse! În ce s-a implicat actorul

Daniel Radcliffe, cunoscut din franciza cinematografică „Harry Potter”, va reveni pe Broadway în spectacolul de teatru „The Lifespan of a Fact”, ce are la bază o piesă care urmăreşte controversa creată în jurul unui eseu al lui John D’Agata despre sinuciderea unui adolescent din Las Vegas.

Actorul Daniel Radcliffe, cunoscut pentru interpretarea protagonistului francizei cinematografice „Harry Potter”, va reveni pe Broadway în spectacolul de teatru „The Lifespan of a Fact”, ce are la bază o piesă care urmăreşte controversa creată în jurul unui eseu al lui John D’Agata despre sinuciderea unui adolescent din Las Vegas.

Spectacolul „The Lifespan of a Fact” va avea premiera mondială pe 20 septembrie.

Iniţial propusă celor de la Harper’s, care au retras-o din tipar din cauza unor probleme privind verificarea faptelor, D’Agata şi Jim Fingal, cel care a făcut verificările, au prezentat piesa revistei The Believer.

Cei doi au scris apoi cartea „The Lifespan of a Fact” (2012) în care se întreabă dacă faptele pot fi inventate ori schimbate într-un eseu.

Spectacolul va avea reprezentaţii în perioada 20 septembrie - 18 octombrie, la Studio 54, potrivit News.ro.

Daniel Radcliffe îl va interpreta pe Fingal, Bobby Cannavale va interpreta rolul lui D’Agata, iar Cherry Jones va juca rolul şefei lui Fingal.

Cunoscut pentru rolurile sale din filme, Radcliffe a jucat frecvent în spectacole de teatru. Între acestea, „The Cripple of Inishmaan”, „How to Succeed in Business Without Really Trying” şi „Equus”, controversat pentru că a jucat nud. Cel mai recent, în 2016, a fost cap de afiş al spectacolului „Privacy”, la Public Theatre.

Cannavale, care a primit un Emmy pentru rolul din serialul „Broadwalk Empire” şi este cunoscut şi pentru rolul din „Vinyl”, a mai jucat în spectacole de teatru precum „Mauritius” şi „The Motherf*cker With The Hat”.

Jones a apărut în „24”, câştigând un Emmy pentru interpretarea rolului preşedintei Statelor Unite ale Americii. Ea a mai fost recompensată cu premii Tony pentru „The Heiress” şi „Doubt”.

Spectacolul de teatru va fi regizat de Leigh Silverman, pe baza unui scenariu scris de Jeremy Kareken, David Murrell şi Gordon Farrell.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro