Căutare Live

Daphne Joy, poză de peste 33.000 de aprecieri. Fosta iubită a lui 50 Cent a îmbrăcat un body care nu lasă loc de interpretări

Daphne Joy, fosta iubită a lui 50 Cent și mama băiatului său, e recunoscută în SUA pentru pozele sexy pe care le face și costumele de baie în care se lasă fotografiată. Recent, ea a impresionat pe cu o ținută care se mulează perfect pe formele ei voluptuoase și îi scoate în evidență fizicul.

Daphne Joy atrage atenția și când poartă costume de baie sexy, dar și când îmbracă haine șejere

Daphne Joy este cunoscută publicului larg drept model celebru, antreprenoare de succes și actriță talentată. Cariera ei a început la 17 ani, când a aplicat pentru a deveni model. La scurt timp după, a atras atenția celor mai populari designeri de modă și a început să apară pe copertele revistelor mondene.

Daphne Joy are 1.70 m, cântărește aproximativ 52 de kilograme și măsoară 93-55-89.

În cele mai recente fotografii publicate pe contul ei oficial de Instagram, frumoasă cu origini filipineze și portoricane apare într-o ipostază provocatoare, cu șoldurile și bustul amplu la vedere.

Și când îmbracă ținute lejere, corpul ei voluptuos iese în evidență și stârnește imaginația admiratorilor.

Cu ce bărbați celebri s-a iubit Daphne Joy

În prezent, nu este căsătorită, dar a avut o parte de experiențe amoroase cu bărbați celebri din SUA. Numele ei a fost asociat cu al actorului Tyrese Gibson și al omului de modă Peter J. Nygard. Cu toate acestea, relațiile ei cele mai mediatizate au fost cu rapperul 50 Cent și cântărețul Jason Derulo.

În 2012, Daphne a rămas însărcinată și l-a născut pe Sire Jackson. Astăzi, ea și 50 Cent au o relație cordială, deși nu mai sunt împreună. Starul apare frecvent în pozele publicate de ea și petrece adesea timpul alături de micul Sire.

Cel mai recent, publicațiile mondene au scris că Daphne ar avea o relație cu rapperul Puff Diddy.

Cum arată acum Narcisa Suciu. Artista s-a întors recent din Finlanda: „Din nou acasă”... Cum e posibil ca Regina Elisabeta să aibă 2 zile de naștere. Care e explicația...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x