Antena Căutare

Deces în familia Sterp! Ileana, sora cântărețului Culiță Sterp, a făcut anunțul dureros. Cine s-a stins din viață

Familia Sterp a fost lovită de o veste tragică: bunicul soțului Ileana Sterp, părintele Ioachim, a decedat la vârsta de 93 de ani. Părintele Ioachim, care slujea la Mănăstirea Măgura, era foarte apropiat de familia Sterp, iar vestea decesului a venit ca o șoc pentru toți cei din familie.

Familia Sterp a fost lovită de o veste tragică: bunicul soțului vedetei Ilenei Sterp, părintele Ioachim, a decedat la vârsta de 93 de ani.

Instagram/Ileana Sterp

Ileana Sterp, care și-a vizitat bunicul soțului pe 13 Ianuarie, a anunțat vestea tragică și și-a exprimat durerea profundă pe care o simte în urma pierderii părintelui Ioachim. Tinerii familiei erau foarte apropiați de “Moșul”, așa cum obișnuiau să îi spună, iar vestea pierderii sale a pus o umbră de tristețe pe chipurile tuturor.

Anul trecut, Ileana Sterp a decis să îi facă o surpriză specială bunicului soțului ei, părintele Ioachim, care împlinise 92 de ani.

Ea și soțul ei au fost însoțiți de fiica lor, Carla, în prima lor vizită la străbunicul fetiței. Întreaga scenă a întâlnirii dintre Carla și părintele Ioachim a fost filmată de Ileana Sterp și postată pe rețelele sociale, unde a impresionat fanii cu reacția micuței care îi zâmbea încântată și îi dădea mâna părintelui, potrivit bzi.ro.

Mesajul Ileanei Sterp, sora lui Culiță Sterp, după decesul părintelui Ioachim. Bunicul soțului ei s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani

Tânăra și-a exprimat durerea făcând o postare pe rețelele de socializare prin care își arată regretul pentru trecerea în neființă a celui care le-a fost călăuză multă vreme. Părintele s-a născut pe 13.01.1930 și s-a stins din viață pe data de 14.01.2023.

Citește și: Ileana Sterp spune adevărul despre plecările dese ale soțului său. Mesajul transmis de către sora lui Culiță: „Așa s-a nimerit”

Ileana Sterp a anunțată că înmormântarea va avea loc luni, pe 16 ianuarie, la ora 12:00 la Mănăstirea Măgura (Jina).

De azi, ochii lui blânzi ne privesc de la Domnul! “Să fie buni, cu răința nu facem nimic!”
Asta mi-a spus moșu să le transmit urmăritorilor mei când l-am vizitat ultima dată. Carla nu a avut bunic din partea soțului, dar a avut străbunic și țin minte cât de fericit a fost când s-au întâlnit prima dată.
Moșu avea o blândețe și o bunătate aparte pe care nu le-am întâlnit la nimeni. Mă simt onorată și binecuvântată că l-am cunoscut și că ne-a umplut inimile de bucurie în acești ani.
Ieri a împlinit 93 de ani, Carla l-a vizitat împreună cu Dani și familia, urma să mergem încă o dată duminică… Vom merge, dar el nu ne mai așteptă. Te vom iubi și ne vom gândi mereu la tine, moșu nostru drag!

Rămas bun, Părinte Ioachim!
13.01.1930–14.01.2023", a scris Ileana Sterp.

Citește și: Ileana, sora lui Culiţă Sterp, a fost implicată într-un accident: „Gravidă fiind, m-am lovit cu burta de volan”.Ce i s-a întâmplat

Citește și: Ileana Sterp, sora lui Culiță, a intervenit în scandalul accidentului provocat de artist. Ce mesaj a transmis

Influenceriță celebră în România, la un pas de a fi răpită de traficanți. Prin ce a trecut, chiar în plină stradă... Tzancă Uraganu, în costum de livrator, bate la ușile oamenilor! Imaginile care au uimit pe toată lumea. Ce făcea manelis...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x