Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Diana Bisinicu s-a maritat! Uite ce rochie electrizanta a purtat!

Cu limuzinele ne-am obisnuit, dar mai rar am vazut miri sa vina cu salupa la cununie. Asa au procedat insa Diana, fosta solista a trupei Pops si, acum, proaspatul ei sot..

O rochie lunga, verde si eleganta. Asta a ales Diana pentru cununia civila. Doar ca “norocul” a urmarit-o la tot pasul si, intr-un moment de neatentie, s-a ales cu rochia rupta. Noroc, ghinion, ce mai conteaza! Diana si Catalin au vrut cu orice pret sa se distreze in cea mai importanta zi din viata lor. Asa ca au investit o suta de mii de euro in evenimentul de astazi.

Diana si Catalin au spus “da” pe pontonul unui hotel de 5 stele. Petrecerea va avea loc intr-un restaurant de lux. “Nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul si cand am spus da, un da hotarat, pentru ca daca ma aflu aici constienta ca am facut cel mai mare pas din viata mea”, a marturisit vedeta.

Peste 500 de invitati vor petrece la restaurant. Sarmalele au fost inlocuite cu cotlete de berbecut la gratar, iar pentru desert vor fi servite fructe cu glazura de ciocolata.

Recomandari