Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Veste șoc, la trei luni după ce a vizitat România! Ce a anunțat Bruce Dickinson, solistul Iron Maiden

Doliu în lumea muzicii, după ce fosta soție a unui celebru cântăreț a murit. Nu se cunoaște deocamdată cauza decesului.

Ce a anunțat Bruce Dickinson, solistul Iron Maiden

Paddy Bowden avea 58 de ani și, după o căsnicie de aproape trei decenii, ea și partenerul său, Bruce Dickinson (solistul trupei Iron Maiden) au ajuns pe prima pagină a tabloidelor atunci când s-a aflat că divorțul s-a ridicat la suma de 90 de milioane de lire sterline!

DOLIU PENTRU BRUCE DICKINSON DE LA IRON MAIDEN

Paddy Bowden a sunat la ambulanță fiindcă se simțea rău. Două echipaje s-au deplasat imediat la locuinței femeii și nu au putut decât să constate decesul, desi apelul fusese făcut cu doar câteva minute înainte.

Vestea i-a îndoliat pe fanii trupei Iron Maiden. Bruce Dickinson (solistul) a declarat pentru presă că situația i-a marcat pe toți cei din familie, în special pe el și pe cei trei copii si săi cu Paddy Bowden.

„Din respect pentru ea nu vom face alte comentarii în acest moment sufocant de greu și dureros pentru familia noastră”, a declarat artistul.

Paddy Bowden este a doua soție a lui Bruce Dickinson. Cei doi s-au căsătorit în 1990, după o relație de doi ani. În 2018, divorțul a fost pronunțat și surse apropiate au dezvăluit că femeia s-ar fi ales atunci cu fabuloasa sumă de 90 de milioane de lire sterline.

Veste șoc, la trei luni după ce a vizitat România! Ce a anunțat Bruce Dickinson, solistul Iron Maiden

Bruce Dickinson și Paddy Bowden, fosta soție

Ulterior s-a aflat că Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, s-a mutat cu iubita sa pe nume Leana Dolci, care are 47 de ani și este deci cu 15 ani mai tânără decât el. Blonda este o adevărată vedetă pe Instagram și un instructor de fitness extrem de apreciat.

Pe 8 februarie 2020, Bruce Dickinson a susținut în București o conferință despre cartea sa autobiografică, numită „What Does This Button Do?”.

Veste șoc, la trei luni după ce a vizitat România! Ce a anunțat Bruce Dickinson, solistul Iron Maiden

Leana Dolci, iubita artistului

Recomandari