Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

"E devastată!" Lady Gaga renunță la cariera în muzică din cauza bolii grave! Zvonuri în toată lumea, după ce artista și-a anulat turneul

Lady Gaga a anulat ultimele 10 date de concert în Europa din "Joanne World Tour" din cauza "durerii severe", a anunţat starul pop pe Twitter, cerându-le fanilor iertare, scrie BBC.

Lady Gaga a anulat ultimele 10 date de concert în Europa din "Joanne World Tour" din cauza "durerii severe", a anunţat starul pop pe Twitter, cerându-le fanilor iertare, scrie BBC.

Ea a mai afirmat că este "devastată", dar că trebuie să acorde prioritate ei şi sănătăţii ei.

Câştigătoarea premiului Grammy are fibromialigie, o stare de durată care-i cauzează durere în tot corpul.

Show-urile din Londra şi Manchester sunt printre cele anulate. Într-un comunicat, se arată că vineri seară a fost luată o "decizie grea", cu "ajutorul echipei sale medicale".

Cei care au cumpărat bilete pot cere restituirea lor din 6 februarie, se mai arată în comunicat.

"Sunt devastată şi nu ştiu cum să descriu asta", a scris Lady Gaga, în vârstă de 31 de ani. "Tot ce ştiu este că dacă nu fac asta, nu mă identific cu muzica mea".

Date din "Joanne World Tour" au mai fost amânate la sfârşitul anului trecut.

Lady Gaga ar fi trebuit să susţină concerte în Zurich, Koln, Stockholm, Copenhaga, Paris şi Berlin.

Lady Gaga a spus că a fost întotdeauna sinceră în legătură cu problemele ei de sănătate şi că atunci când se va simţi pregătită va oferi mai multe detalii şi va lupta împotriva acestei boli, încercând să ajute şi alte persoane care au primit acelaşi diagnostic.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, cunoscută cu numele de scenă Lady Gaga, s-a născut pe 28 martie 1986. Şi-a început cariera muzicală în 2001, iar până în prezent a lansat cinci albume de studio. Artista, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy.