Elena Gheorghe, portret de familie. Cât de mari au crescut copiii vedetei și în ce ipostază romantică s-a pozat alături de soț

Elena Gheorghe a publicat mai multe fotografii alături de membrii familiei sale. Iată cât de mari și frumoși s-au făcut copiii acesteia.

Elena Gheorghe, portret de familie

Instagram

Elena Gheorghe se mândrește cu o familie extrem de frumoasă. Vedeta a publicat mai multe fotografii cu aceștia la plajă, iar fanii au fost în delir.

Elena Gheorghe, portretul de familie cu care a înduioșat inimile tuturor

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Dar nu toată lumea știe ce familie frumoasă are aceasta. Într-o serie de postări făcute pe rețelele de socializare, artista a împrtășit câteva capturi cu membrii ei, iar prietenii virtuali i-au felicitat imediat.

Elena Gheorghe este o mămică împlinită și devotată, iar acest lucru îl putem observa cu ușurință chiar de pe rețelele de socializare unde este foarte activă. Vedeta a publicat mai multe imagini de la mare, acolo unde a mers alături de soț și de copiii ei, iar fotografiile îți taie respirația.

Copiii artistei au crescut și sunt frumoși foc, dar și părinții au întrecut toate așteptările. Toți cei patru membri au mers într-o vacanță de vis, de unde s-au fotografiat pe rețelele de socializare.

Artista care a făcut furori în industria muzicală cu hit-uri precum „Ecou” și „Până dimineața” a publicat o serie de imagini de la piscină, acolo unde a mers alături de copii și de soțul ei cu care are o căsnicie foarte fericită.

Elena Gheorghe, mesaj emoționant de ziua fetiței sale. Ce i-a transmis artista

Elena Gheorghe își iubește foarte mult copiii. Artista a emoționat pe toată lumea cu un mesaj pe care l-a publicat pe rețelele de socializare, prin care i-a transmis fiicei cât de mult o iubește.

Citește și: Elena Gheorghe, rochia roșie cu decolteu amplu. Cum s-a lăsat fotografiată artista

Artista Elena Gheorghe are o carieră de invidiat în lumea muzicală. Artista a lansat de-a lungul timpului mai multe hit-uri care au fost difuzate zile întregi la radio și tv. Elena Gheorghe le-a cucerit inimile tuturor internauților cu o postare foarte emoționantă cu ocazie zilei de naștere a fiicei sale.

„La mulți ani, copilul meu drag și bun! 4 anișori de când ne aduci atâta bucurie în suflete.Te iubim mult și îți dorim multă sănătate și fericire, să fii toată viața ta cu zâmbetul tău frumos pe buze! Ești o minune!”, i-a scris Elena Gheorghe fiicei sale pe rețelele de socializare.

Artista își protejează foarte bine familia, încercând să o „apere” de ochii curioșilor, însă se mai întâmplă ca ea să mai ofere fanilor câteva detalii din viața ei de familie. Cu toate acestea, Elena Gheorghe postează destul de des pe rețelele de socializare fotografii cu micuții ei. Este o mamă mândră și fericită, iar iubirea pentru ei i se poate citi cu ușurință din zâmbetul pe care îl păstrează necondiționat pe chip.

Citește și: Vedete din România care își serbează ziua onomastică de Sf. Constantin și Elena. Ei sunt sărbătoriții zilei de 21 mai

Elena Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, are o familie cu adevărat frumoasă. Cântăreața l-a cunoscut pe Cornel Ene pe vremea când ea avea 15 ani și el 18 și cântau împreună în trupa Mandinga. Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au adus pe lume doi copii minunați.

Iată că, în luna decembrie a anului 2020, Nicholas, fiul Elenei Gheorghe și al lui Cornel Ene a împlinit 9 ani, moment în care artista a dezvăluit că, înainte să rămână însărcinată, medicii nu i-au dat șanse să devină mama fără tratamente. Însă lucrurile nu au stat așa.

Ultimele știri