Vedete din România care își serbează ziua onomastică de Sf. Constantin și Elena. Ei sunt sărbătoriții zilei de 21 mai

Aproape două mii de români își serbează onomastica pe data de 21 mai, printre acestea se numără și mai multe vedete.

Aproape două mii de români își serbează onomastica pe data de 21 mai, printre acestea se numără și mai multe vedete.

Instagram

Pe 21 aprilie românii cu numele de Elena, Ileana, Lenuţa, Constanţa, Constantina, Leana, Nuţi, Costel, Costică, Costin, Costinel, Costi şi Costeluş își sărbătoresc ziua onomastică. Mai mulți artiști, dar și personalități celebre fac parte din multitudinea românilor care poartă acest nume sfânt.

Elena Gheorghe, Elena Ionescu și Inna se numără printre cei care își serbează ziua onomastică de Sf. Constantin și Elena și vor primi o mulțime de mesaje din partea apropiaților, dar și a prietenilor.

Elena Gheorghe și Inna, printre sărbătoritele zilei de Sf. Constantin și Elena

Iată câteva dintre vedetele din România care își serbează ziua onomastică pe 21 mai, de Sf. Contantin și Elena!

Elena Gheorghe, sărbătorită de Sf. Constantin și Elena

Una dintre sărbătoritele zilei de 21 mai este Elena Gheorghe, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară. Vedeta s-a născut pe 30 iulie 1985 și încântă telespectatorii cu vocea ei de aur de câte ori are ocazia.

Artista a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, unde a cântat alături de mama ei, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. În 2010 a scos mai multe discuri single, printre care Disco Romancing și Midnight sun, iar în 2011 s-a căsătorit cu trombonistul Cornel Ene, cu care are un fiu, Nicholas Răzvan.

Citește și: Vedete din Romania care își serbează ziua onomastică de Sf. Gheorghe. Ei sunt sărbătoriții zilei de 23 aprilie

Elena Ionescu, sărbătorită de Sf. Constantin și Elena

Elena Ionescu își sărbătorește ziua onomastică de Sf. Constantin și Elena. Artista s-a născut în data de 17 mai 1988 la Caracal, unde a urmat și studiile Colegiului Național „Ioniță Asan”. Aceasta a fost pasionată de muzică încă din copilărie, dar a cunoscut succesul în 2006, când s-a alăturat trupei Mandinga, însă în 2016 a părăsit grupul pentru a-și continua cariera în industria muzicală solo.

În anul 2014, frumoasa brunetă a participat la emisiunea "Te cunosc de undeva!", unde a reușit să impresioneze publicul cu transformările sale spectaculoase și cu talentul său remarcabil de a cânta.

Ellie White, sărbătorită de Sf. Constantin și Elena

Elena Baltagan, cunoscută după numele de scenă Ellie Whote, își sărbătorește onomastica pe 21 mai. Artista s-a născut pe 28 februarie 1984, iar pasiunea pentru muzică a avut-o încă din copilărie.

Ellie White a cunoscut succesul în a nul 2003, atunci când i s-a cerut să colaboreze cu trupa DJ Project, devenind solista formației.

Inna, sărbătorită de Sf. Constantin și Elena

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută în toată lumea pe numele de Inna, își serbează ziua onomastică de Sf. Constantin și Elena. Artista s-a născut în Mangalia pe data de 16 octombrie 1986. Deși toată lumea o cunoaște după numele de scenă, numele real al artistei este Elena Alexandra Apostoleanu.

Cântăreața a cunoscut succesul în anul 2008, atunci când a lansat primul disc single, numit „Hot”. Apoi, Inna a lansat și alte piese de senzație precum „Love”, Deja Vu” și „Amazing”.

Constantin Bojog, sărbătorit de Sf. Constantin și Elena

Printre cei care își sărbătoresc ziua de Sf. Constantin și Elena se numără și comediantul Costel. Acesta face spectacol de fiecare dată cu aparițiile lui senzaționale din cadrul emisiunilor televizate, cât și cu glumele sale savuroase.

Citește și: Vedete din România care își serbează ziua numelui pe 7 ianuarie, de Sfântul Ioan

Constantin Bojog este de meserie actor și s-a născut pe data de 12 marie 1982 în Bacău. Comediantul a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică în 2004, iar 2007 a jucat primul său rol în filmul "4 luni, 3 săptămâni și 2 zile".

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri