Elena Ionescu, trup fără secrete. Vedeta a făcut spectacol la plajă într-un costum de baie minuscul

Elena Ionescu, una dintre cele mai iubite artiste din România, a reușit să acapareze atenția tuturor la pisicină. Adevărul despre trupul îndrăgitei cântărețe.

Elena Ionescu

Instagram/Elena Ionescu

Elena Ionescu este o actriță desăvârșită care excelează pe toate planurile. Aceasta atrage atenția ca un magnet ori de câte ori apare pe micile ecrane, în public sau în mediul online. Și de această dată a reușit să bifeze o apariție impecabilă, însă în costum de baie.

Silueta Elenei Ionescu a fost deseori discutată, iar unghiurile de abordare au avut o singură direcție: perfecțiune. Aceasta este posesoarea unui trup de invidiat și bine lucrat.

Într-un costum de baie minuscul, solista trupei Mandinga a făcut spectacol la piscină cu formele voluptoase și a impresionat printr-o săritură perfectă în apă.

Pentru o siluetă impecabilă, Elena Ionescu a dezvăluit acum ceva timp care sunt secretele sale. Artista impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale impecabile și dezvăluie care este secretul său.

Cântăreața a mărturisit cum reușește să aibă un trup impecabil. Pe lângă sportul la care nu renunță niciodată, aceasta are grijă și la alimentație: „Mie-mi place sportul în aer liber, așa că din când în când încercăm o astfel de reunine pentru a face sport, dar să și povestim. (…) Hai că au trecut cu bine sărbătorile astea peste noi, nu ne-am îngrășat atât de mult. Am zis că vreau să ne apucăm de alergare, că e prea frumos afară”, spune artista la Antena Stars.

Elena Ionescu s-a născut în Caracal în 1988 a făcut canto și teatru la școala populată de artă. În 2006 Elena Ionescu a aflat că trupa Mandinga organiza un casting pentru o solistă și a avut curajul să participe, deși încă era la liceu.

Citește și: Elena Ionescu, detalii neașteptate din viața personală. Cum se înțelege cu fostul soț: ”Comunicăm de dragul copilului”

Artista a instrat în trupa care a consacrat-o iar faptul că vorbea fluent spaniola a ajutat-o în comunicarea cu colegele din Cuba. Când Elena Ionescu a împlinit 18 ani a avut parte d eo surpriză din partea colegilor de trupă, car ele-au mulțumit atunci profesorilor liceului Elenei, pentru înțelegerea de care au dat dovadă, în ceea ce privește cariera muzicală a artistei.

Elena Ionescu, un parcurs efervescent Te cunosc de undeva!

Elena Ionescu a fost concurentă la show-ul transformărilor de la Antena 1, Te cunosc de undeva!, în anul 2014. Atunci, Elena Ionescu și-a depășit limitele și a interpretat personaje car emai de care mai dificile sau ofertante.

Citește și: Elena Ionescu, rochia ultra-scurtă și vaporoasă. Artista a fost la un pas de un accident vestimentar

Elena Ionescu a cântat piesa „Push It” de la Salt-N-Peppa, alături de colegele ei Nicole Cherry și Raluka, ca momment extra-concurs și a intrat în pielea lui Caro Emerald, cu piesa “Tangled Up”, în concursul propriu-zis, nelăsând o secundă să se vadă cât de rău se simţea, de fapt. A făcut un tratament cu aerosoli pentru a putea urca pe scenă și i-a impresionat pe toți cu ambiția și puterea de a trece peste obstacole când vine vorba de spectacole.

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri