Flavia Mihășan, imagine înduioșătoare cu burtica de graviduță. În câte luni este fosta asistentă TV

Flavia Mihășan și-a surprins prietenii din mediul online cu o imagine înduioșătoare, în care își arată burtica de graviduță.

Flavia Mihășan și-a surprins prietenii din mediul online cu o imagine înduioșătoare

Instagram

Flavia Mihășan este în culmea fericirii pentru că urmează să aibă cel de-al doilea copil. Aceasta publică des pe rețelele de socializare imagini cu burtica sa de gravidă și își ține la curent prietenii virtuali cu toate evenimentele importante din viața ei.

Fosta asistentă a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară îl luna noiembrie a anului 2020 printr-un mesaj în mediul online. „Peste câteva luni micuțul nostru perfect va fi frățiorul mai mare, iar noi părinții cei mai norocoși din toată lumea!",a spus frumoasa blondină atunci.

Timpul a trecut, iar sarcina a avansat și burtica sa este din ce în ce mai mare, însă nu ezită se publice fotografii cu ea.

Flavia Mihășan, surprinsă în ipostaze înduioșătoare cu burtica de gravidă

De curând, fosta asistentă TV de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine în care le prezintă celor 505.000 de urmăritori burtica sa de gravidă. Aceasta a mai menționat că se află în luna a șasea de sarcină, iar acest lucru este destul de evident.

Flavia Mihășan a îmbrăcat un body multat și negru pentru a scoate în evidență burtica, însă și-a pus într-o lumină bună și bustul generos care a atras toată atenția.

Citește și: Flavia Mihășan, mesaj emoționant pentru fiul său: „Au trecut 14 luni de atunci, si sunt recunoscatoare”

Imaginea a strâns rapid mai mult de 9.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea fanilor care o îndrăgesc.

Reacțiile pozitive au apărut imediat. Foarte multe persoane și-au dorit să îi ureze toate cele bune fostei asistente TV și să îi spună că arată senzațional în luna a șasea de sarcină.

"Cât eşti de frumoasă, mămicule!" sau "Ești o frumoasa mereu, dar când ești însărcinată radiezi!😘", au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online.

Deși a mai trecut printr-o sarcină, Flavia Mihășan a declarat pentru revista Viva! că de data aceasta este foarte diferit. Aceasta a mai mărturisit că se confruntă cu stări de greață, cu somnolență, dar și cu insomnii.

Citește și: Cum arată Flavia Mihășan în luna a cincea de sarcină. Imagini cu burtica de gravidă a dansatoarei

Frumoasa blondină publică des imagini cu burtica de gravidă și îi încântă pe fani cu aparițiile sale remarcabile de fiecare dată.

"Luna a șașea de sarcină...iar eu chiar încep să mă simt însărcinată pe bune. 🤰🏼☺️ Obosesc și când vorbesc, mă aplec după jucariile lui Carol cu greu, iar loviturile lui bebe sunt din ce în ce mai puternice.", a mai spus Flavia pe rețelele sociale.

În prezent, Flavia Mihășan trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Marius Moldovan, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale musicalului Mamma mia, acolo unde au avut amândoi roluri principale.

Marius Moldovan este de profesie dansator, este născut și crescut la Bistrița, dar studiile le-a făcut la Cluj.

Ultimele știri