Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Formele sale rubensiene au înnebunit bărbații și i-au adus o mulțime de bani. Un model XXL se lasă fotografiat în costum de baie, fără inhibiții

Deși nu are un trup tras prin inel, fotomodelul pozează fără inhibiții în costum de baie. Din imagini, se poate vedea clar că aceasta nu are niciun complex în ceea ce privește formele sale rubensiene.

Candice Huffine, fotomodelul de talie XXL câștigă și foarte mulți bani, datoriă aspectului său. Tânăra este mândră de aspectul său și știe exact cum trebuie să pozeze pentru a obține fotografii senzaționale. Ea sfidează cerințele industriale ale modei, potrivit căreia trebuie să fii extrem de slabă, după cum relatează The Independent.

Acest lucru pare să îi fi adus succesul de care se bucură. Tânăra a semnat un contract cu renumita agenție internațională IMG Models, care a și creat o categorie specială denumită “Curve”, destinată femeilor cu forme.

„Plus size model” Candice Huffine și-a câștigat celebritatea după ce a pozat anul trecut pentru ultimul catalog semnat Lane Bryant. Cu câteva kilograme bune în plus, Candice Huffine a uimit pe toată lumea cu frumusețea sa naturală.

Recomandari