FOTO! Andreea Raicu: "Eu nu pot trai fara dragoste"

A avut o relatie de cinci ani cu Tudor Chirila si chiar daca la inceput nimeni nu le dadea prea multe sanse de reusita, iata ca Andreea Raicu a izbutit sa treaca peste unele neintelegeri.

De curand, insa, pentru cei doi, drumurile s-au separat. „Pana acum am trait cel putin o poveste de dragoste foarte frumoasa. Nu pot spune cu certitudine ca a fost marea iubire. Va trebui sa mai treaca timp pana cand voi simti nevoia sa analizez si sa trag linie. Eu nu pot trai fara dragoste. Mi-e greu sa le inteleg pe cele care au renuntat sa o caute, dar cred ca au ajuns aici dupa o mare dezamagire sau dupa o viata foarte grea. Dar e foarte trist cand se intampla asta. Cand intalnesti o mare iubire, traiesti intens fiecare clipa in parte. Nu gandesti rational, nu-ti faci calcule. O mare iubire e insotita intotdeauna de o poveste de dragoste aparte si tocmai de aceea e si greu s-o uiti sau s-o inlocuiesti, atunci cand se termina. Din pacate, asta-i soarta marilor iubiri: au finaluri triste. Happy-enduri sigure au doar filmele de la Hollywood", a declarat prezentatoarea pentru Tango.

Cu toate acestea, Andreea marturiseste ca nu trebuie sa ramai intr-o relatie care nu duce nicaieri, chiar daca sentimentele nu au murit in totalitate. „Nu sunt prea buna la semnalele care prevestesc sfarsitul iubirii. Sau poate ca relatiile mele s-au terminat, chiar daca nu disparuse si dragostea. Cred ca atunci cand il simti indiferent la ce ti se intampla, cand e fizic cu tine, dar la ani lumina cu gandul, e mai bine sa spui stop. Suferi mai putin", a completat Andreea.

sursa: VDTonline

foto: andreearaicu.ro


Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri