Căutare Live

FOTO! Karl Lagerfeld si-a pozat nud muza!

Karl Lagerfeld a realizat o sedinta foto nud cu cel care ii inspira munca.

Baptiste Giabiconi are numai 21 de ani, a lucrat ca pilot de elicopter in Marisilia si a devenit peste noapte preferatul celebrului Karl Lagerfeld, in urma unui casting pentru Chanel.

Marele designer il considera pe Baptiste drept o continua sursa de inspiratie, astfel ca in cel mai nou numar al revistei Interview, tanarul a acceptat o sedinta foto in costumul lui Adam.

"Giabiconi este tanar, atletic, are un fizic impunator. Arata foarte bine imbracat in hainele mele, dar si mai bine ii sta gol", a dezvaluit Karl Lagerfeld din spatele uneia dintre cele mai obraznice sedinte foto a inceputului de an 2011.

VEZI GALERIA DE IMAGINI MAI JOS!

Foto: JustJared

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... FOTO! Anne Hathaway, cu par pe picioare!...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri