FOTO WOW! Edith Gonzalez e, din nou, ”Salome”: După o luptă îngrozitoare cu cancer, actrița și-a recăpătat frumusețea, iar noul look i-a uimit pe fani

Edith Gonzalez, actrița pe care o știți din ”Salome”, avea o viață perfectă până când vestea că suferă de cancer a doborât-o. Din exterior, boala i s-a văzut pe chip, iar frumusețea sa a fost înlocuită de chinurile date de tratamentul extrem și dureros. Însă Edith nu a renunțat! 

Edith Gonzalez, actrița pe care o știți din ”Salome”, avea o viață perfectă până când vestea că suferă de cancer a doborât-o. Din exterior, boala i s-a văzut pe chip, iar frumusețea sa a fost înlocuită de chinurile date de tratamentul extrem și dureros. Însă Edith nu a renunțat!

Actrița a decis că nu se poată lăsa pradă morții și a luptat pentru a-și salva viața și, mai ales pentru a-și vedea fiica mare.

”Vreau ca fiica mea Constanza să vadă în mine o mamă caldă, apropiată ei. Nu i-am ascuns nimic referitor la boala mea, ea știe că se poate afla în oricine”, declara actrița, în urmă cu un an.

Edith, cu noul look și un zâmbet cuceritor

Tratamentul a fost pentru Edith un succes, iar boala a fost ținută în frâu. Nu s-a termut să se afișeze nici după ce a aflat ca suferă de cancer, iar fanii săi au fost uimiți să o vadă fără păr și cu cearcăne. Însă Edith a făcut din asta un lucru pozitiv al vieții sale. Gonzalez a acceptat să ia parte unei campanii de conștientizare. A pozat fără păr, pe coperta unei reviste. ”Ar putea să fie și-n corpul tău”, este sloganul campaniei.

„Vă vorbesc din proprie experienţă, iar eu, ca persoană ce nu a fost niciodată punctuală, nu am de gând să ajung la timp nici la cel din urmă strigăt. Îmi pare rău, dar mai am multe lupte de dus, multe zâmbete de împărţit, multă artă de admirat. Aşa că, Moarte, aşează-te şi aşteaptă-mă! Pentru că ceasul meu o să sune cu mare întârziere”, sunt declarațiile învingătoarei.

Acum, Edith nu numai că și-a recăpătat frumusețea de altădată, dar noul aspect, noul look o arată mai tânără ca niciodată.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri