Căutare Live

Video. Andreea Marin, într-o ipostază extrem de emoționată împreună cu fiica sa! Ascultă cât de frumos poate cânta Violeta la pian

Apariție extrem de emoționantă a Andreei Marin împreună cu Violeta, fiica sa, cântând la pian:"Nu există nimic mai relaxant pentru mine, decât să îmi ascult fetița cântând la pian"

Apariție extrem de emoționantă a Andreei Marin împreună cu Violeta, fiica sa, cântând la pian:"Nu există nimic mai relaxant pentru mine, decât să îmi ascult fetița cântând la pian"

Andreea Marin a avut o apariție înduioșătoare alături de fiica sa pe rețelele de socializare. După cum bine știm, Andreea este foarte reținută în ceea ce o privește pe Violeta, fetița ei și a lui Ștefan Bănică Jr., însă foarte rar, persoanele care o îndrăgesc, pot privi imagini de colecție cu Andreea Marin împreună cu fiica sa.

Unul dintre aceste momente a fost făcut public în urmă cu puțin timp, atunci când îndrăgita vedetă a publicat un material video prin intermediul căruia promovează Campania Națională "#NuExistaNuSePoate".
Astfel, Andreea Marin a apărut împreună cu Violeta într-un moment cât se poate de special și intim. Fiica sa cântă la pian, în timp ce mama sa își promovează unul dintre proiecte, cu ochii aproape în lacrimi:"Nu există nimic mai relaxant pentru mine, decât să îmi ascult fetița cântând la pian".

Ascultă cât de frumos poate cânta la pian fetița Andreei Marin, care s-a transformat într-o adevărată domnișoară:

Imaginile video publicate au atras mii de aprecieri și comentarii, care mai de care mai frumoase și mai emoționante, semn că Andreea Marin este o persoană îndrăgită de mulți români.

Sursă: Facebook Andreea Marin

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri