Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Gabriel Cotabiţă a fost externat, după două luni de chin pe patul de spital! Ce se va întâmpla cu artistul

Gabriel Cotabiţă a fost externat joi, 16 iulie, după două luni în care a stat pe patul de spital. Starea sa de sănătate este bună, dar trebuie să urmeze un tratament strict de recuperare în următoarea perioadă.

Gabriel Cotabiţă a depăşit cu bine cea mai grea perioadă din viaţa sa

Gabriel Cotabiţă a fost externat joi, 16 iulie, după două luni în care a stat pe patul de spital. Starea sa de sănătate este bună, dar trebuie să urmeze un tratament strict de recuperare în următoarea perioadă.

Marele secret al recuperării lui Gabriel Cotabiţă! Metoda care i-a schimbat viaţa: "Este foarte răspândită în lume..."

"Starea la externare este ameliorată. Din punct de vedere cardiologic, Gabriel Cotabiţă este purtător de defibrilator automat, pentru prevenirea recurenţei aritmiilor severe. Psihic şi neurologic are un status net ameliorat faţă de internare", a spus directorul medical al Spitalul Clinic de Urgenţă Elias, Dana Safta, potrivit mediafax.ro.

Gabriel Cotabiţă va continua recuperarea în ambulatoriu şi va reveni la control medical periodic sau ori de câte ori este nevoie, a mai spus Dana Safta.

Artistul a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca pe 8 mai, după ce a fost găsit în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Bucureşti. Cotabiţă a fost transferat la Spitalul Elias pe 16 iunie, pentru un proces complex de recuperare.

Recent, în presă a apărut prima fotografie cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital, lângă o femeie îmbrăcată într-un halat de culoare albastră, cel mai probabil una dintre angajatele spitalului. Imaginea cu pricina a stârnit controverse în rândul fanilor lui Gabriel Cotabiță, aceștia fiind revoltați de faptul că nu există intimitate și confidențialitate prinvind starea pacientului. La Spitalul de Urgenţă Floreasca a fost demarată o anchetă. Conducerea spitalului s-a autosesizat şi a dispus constituirea unei comisii disciplinare în acest caz.

Ce s-a întâmplat cu femeia care s-a fotografiat lângă Gabriel Cotabiță, pe patul de spital

Recomandari