Căutare Live

George Glooney, actorul care a câştigat cei mai mulţi bani în ultimul an. Fără să joace în filme!

George Clooney este actorul care a câştigat cei mai mulţi bani în ultimul an.şi asta chiar dacă nu a jucat în niciun film.

George Clooney este actorul care a câştigat cei mai mulţi bani în ultimul an.şi asta chiar dacă nu a jucat în niciun film.

Cu 239 milioane de dolari, Clooney ocupă primul loc în topul actorilor bine plătiţi, realizat de revista Forbes.

Cea mai mare parte a sumei a fost obţinută însă după ce şi-a vândut firma care producea băutură - mai exact tequila -, înfiinţată acum câţiva ani, împreună cu doi parteneri.

S-au adăugat alte câteva milioane de dolari primite pentru reclamele la o marcă de cafea.

Pe locul doi în top se situează Dwayne Johnson, care nu a câştigat decât 124 milioane, dar, spre deosebire de Clooney, a jucat în două filme.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Meryl Streep mizează pe piața imobiliară. Îşi vinde apartamentul din centrul New York-ului cu 25 de milioane de dolari... Împodobește, mamă...TORTUL! La Mulți Ani, Fuego! De ce nu s-a putut bucura artistul de surpriza făcută de colegi...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri