Căutare Live

Gina Chirilă, lenjeria intimă din dantelă care i-a lăsat la vedere formele apetisante. Ce detaliu le-a atras atenția fanilor

Gina Chirilă a încins atmosfera de pe rețelele sociale cu o imagine în lenejerie intimă din dantelă. Ținuta i-a lăsat șa vedere formele apetisante, însă un detaliu le-a atras toată atenția fanilor.

Gina Chirilă a încins atmosfera de pe rețelele sociale cu o imagine în lenejerie intimă din dantelă

Instagram

Gina Chirilă se numără printre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Aceasta impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale incendiare din mediul online sau din cadrul diferitelor evenimente la care participă.

Soția lui Bogdan Vlădău este foarte atentă la modul în care își menține aspectul fizic, având o carieră de succes în modeling. Superba blondină este posesoarea unor forme care pun pe jar publicului masculin.

Gina Chirilă încântă privirile internauților des cu ipostazele incendiare în care se lasă fotografiată. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că aceasta este adepta celor mai sexy shooting-uri foto.

Lenjeria intimă a Ginei Chirilă care a stârnit imaginația bărbaților

De curând, partenera lui Bogdan Vlădău a încins spiritele pe contul oficial de Instagram. Tânăra a publicat o imagine fierbinte din cadrul unei ședințe foto, care a stârnit imaginația bărbaților din mediul online.

Gina Chirilă s-a lăsat fotografiată într-o lenjerie intimă din dantelă ce i-a pus într-o lumină bună talia de viespe, bustul generos și picioarele subțiri. Ținuta a făcut-o să pară că nu are nimic de ea, detaliu pe care fanii săi nu l-au putut trece cu vederea.

Citește și: Gina Chirilă, "femeia pisică" din cap până în picioare. Topul și pantalonii par că i vin ca o a doua piele

Cu părul ciufulit și un machiaj discret, superba blondină a făcut furori pe rețelele sociale cu senzualitatea și frumusețea sa.

Postarea Ginei Chirilă a generat o mulțime de like-uri și comentarii din partea internauților, așa cum se întâmplă de fiecare dată.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gina Chirilă și Bogdan Vlădău

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă formează unul dintre cele mai trainice și frumoase cupluri din lumea mondenă. Cei doi se bucură de o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat o fiică superbă.

Aceștia formează oficial o familie din anul 2017, atunci când au mers împreună în fața ofițerului de stare civilă. Modelul și iubita sa sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală pe care o țin cât mai departe de luminile reflectoarelor.

Citește și: Gina Chirilă, fotografii emoționante cu fetița ei și a lui Bogdan Vlădău. Cât de mare a crescut aceasta

De altfel, fanii au fost întotdeauna curioși să afle cum s-au cunoscut Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, subiect pe care omul de televiziune l-a discutat în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

„Ea era foarte mică, avea 18 ani, eu eram în perioada în care eram foarte nebun și nu am considerat că o să fie vreo relație de durată. Iată că au trecut 10 ani, avem o fetiță superbă care ne-a împlinit.”, a povestit Bogdan Vlădău în urmă cu ceva timp.

„E o bucurie pe care n-am trăit-o până atunci. Am simțit cum mi s-a deschis inima în momentul ăla și a fost așa o promisiune de iubire eternă între noi doi. Și de atunci, așa e”, a mai spus el despre clipa în care a ajuns la maternitate pentru a-și cunoaște fiica.

Divorțul Alinei Sorescu are și o parte foarte bună. Ce a reușit vedeta să obțină... Ce au anunțat organizatorii Eurovision 2023. Unde s-ar putea ține concursul după ce s-a anunțat că nu va fi în Ucraina...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x