Căutare Live

Îl știe cineva pe domnul "Nicole Cherry"? Ei sunt tătici de fete celebre în showbiz-ul românesc

Când eşti mic şi visezi să fii artist, şi părinţii trebuie să facă sacrificii. O ştiu cel mai bine taţii de fete din show-bizz-ul românesc.

Când eşti mic şi visezi să fii artist, şi părinţii trebuie să facă sacrificii. O ştiu cel mai bine taţii de fete din show-bizz-ul românesc.

Tatăl Andreei Bălan a dat tonul. A fost tot timpul după fetele din trupa Andre pentru a le supraveghea dar şi ca şofer şi manager.

Şi Alina Sorescu l-a avut pe tatăl ei impresar. Gabriel Sorescu îşi dăduse demisia la un moment dat ca să o însoţească pe fata lui peste tot. Între timp, Alina a devenit mamă şi mai cântă doar sporadic, aşa că tata s-a întors la jobul lui de la Institutul de Geologie.

Poate una din singurele artiste care mai umblă cu părintele după ea peste tot este Nicole Cherry. Nu are încă 18 ani, aşa că tatăl îi este şofer şi o însoţeşte peste tot. Are grijă de ea inclusiv în club.

Nicole și tatăl său; Foto: Facebook

Cei doi au o relaţie perfectă, mai ales că Cireşica provine dintr-o familie de muzicanţi, iar părinţii înţeleg de minune cu ce se mănâncă industria asta.

Vezi mai multe pe zutv.ro!

Deși credea că îl cunoaște foarte bine pe Cheloo, Delia nu s-a putut abține: „Pur şi simplu nu pot să mi-l imaginez făcâ... Daniela Crudu a apărut plânsă toată, în direct! Bruneta, în lacrimi după moartea cățelului său...
Parteneri
Dieta cu pepene roșu: beneficii și contraindicații
Catine.ro
Ultimele știri
x