Antena Căutare

Imagine rară cu ambii copii ai lui Liviu Vârciu și ai Andei Călin. Cum și-a surprins bruneta micuții

Anda Călin și Liviu Vârciu au împruenă doi copii. Dacă artistul și iubita lui au publicat mai multe fotografii cu fetița, băiețelul nu a apărut prea des pre rețelele sociale.

Colaj cu Liviu Vârciu și Anda Călin Galerie
Anda Călin și Liviu Vârciu au împreună doi copii | Instagram

Recent, Anda Călin a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care cei doi copii ai săi se joacă împreună. Totuși, având în vedere că este mai mic, Anda Călin a simțit nevoia să-i protejeze chipul micuțului său, adăugând un sticker.

Cei doi copii par foarte concentrați în timp ce se joacă pe podea cu jucăriile.

Liviu Vârciu este tatăl a trei copii, având un băiețel și o fetiță cu Anda Călin și încă o fiică dintr-o relație anterioară. Anda Călin a mărturisit că nu a avut nimic împotriva faptului că iubitul ei are un copil dintr-o altă relație:

„Când iei un om să-ți fie partener, îl iei cu bune și rele, cu tot trecutul și prezentul și cu toate obligațiile lui”, a răspuns Anda. „Părinții nu au avut nimic împotrivă. Important a fost să fiu eu fericită! Nu mi-a fost greu”, a răspuns Anda Călin pe contul său de Instagram, potrivit unica.ro.

Carmina este o tânără superbă care a împlinit de curând 19 ani, iar tatăl său este foarte mândră de ea.

Cum s-au cunoscut Liviu Vârciu și Anda Călin

Anda Călin îi este mereu aproape artistului și îl susține în tot ceea ce își propune, dar și Liviu Vârciu își apreciază și răsfață iubita în cele mai frumoase moduri.

În prezent, cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc și preferă să își țină viața personală departe de micile ecrane ale telespectatorilor. În primăvara anului 2019, frumoasa brunetă a adus pe lume cel de-al treilea copil al artistului, un băiețel perfect sănătos.

Citește și: Liviu Vârciu, imagine înduioșătoare cu fiica lui. „S-a rujat prințesa mea”. Fotografia care i-a amuzat pe fani

“M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea.”, a spus Anda Călin despre modul în care ea și iubitul său s-au cunoscut, conform Libertatea.

Cum și-a început cariera Liviu Vârciu

„Am făcut nişte melodii tari precum «Ochii tăi» sau «Femeia», care, mulţumesc lui Dumnezeu, se cântă în continuare. A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Câştigam foarte mult, dădeam bani la amici şi nu-i mai ceream înapoi. Aveam câte patru concerte lunea, sâmbăta ne aşteptau oamenii în club. La 6 dimineaţa era ultimul spectacol, aveam şi şase concerte pe zi. Şi banii erau bani, suta era sută, făceam o garsonieră pe seară”, a declarat Liviu Vârciu într-un interviu, potrivit Click!

La destrămarea trupei, în anul 2005, Vârciu a realizat că nu economisise niciun ban, așa că a trebuit să o ia de la început.

Citește și: Imaginea adorabilă cu fetița lui Liviu Vârciu: „Viața mea”. Fotografia care a înduioșat Internetul

După destrămarea trupei L.A. Liviu Vârciu s-a apucat de actorie

„Noi n-am putut să strângem să ne luăm măcar o jumătate de apartament, am stat cu chirie toată viaţa. Regret că nu le-am dat părinţilor mei mai mult. Trebuia să am grijă mai mare de ai mei, decât să-i cheltui pe toate prostiile. Am deschis ochii deodată. Ne-a pleznit celebritatea. Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri”, a declarat Vârciu despre perioada în care trupa L.A. era în vogă.

După destrămarea trupei care l-a făcut celebru, Liviu Vârciu a îmrățișat profesia de actor, jucând în serialele Antenei1: „Secretul Mariei”, „Fast Food” și „Scene de căsnicie”.

Irina Rimes și-a adus iubitul francez în România de ziua ei. Bărbatul i-a cunoscut familia cântăreței... Vulpița Veronica, imaginea de la plajă apărută pe rețelele de socializare. Ce au observat fanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x